Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek elképzelhető hogy...

Szerintetek elképzelhető hogy az emberi faj előtt is létezett egy intelligens faj itt a Földön? Csak aztán kihaltak és megjelentünk mi.

Figyelt kérdés
2017. aug. 7. 12:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nem érted a példát és hülyét csinálsz magadból, erre más is rávilágított de hát ennyi eszed van, ezzel kell együtt élned. :DD De ne aggódj egyszer majd a "nagy számok törvénye alapján" neked is igazad lehet, csak egyszer olyasminél hozd elő érvként ahol van értelme. :D
2017. aug. 13. 00:11
 22/26 anonim ***** válasza:

ma 00:11

Ejj, a védjegyedet, a "böfföt" lehagytad, pedig csodásan passzol az intelligencia szintedhez ami miatt nem tudsz egy valóban helyes példát kitalálni. :DDDD

2017. aug. 13. 08:08
 23/26 anonim ***** válasza:
Látom eljutottunk oda hogy nem érted ezért beragadt a lemez. Ok, ez a szinted. :) És böff.
2017. aug. 13. 21:02
 24/26 anonim ***** válasza:

Látom nagyon ciki neked, hogy valaki érti, hogy te nem érted. Biztosan nem könnyű belenyugodni abba, hogy sokkal butább vagy mint amilyennek hinni szereted magad. De ne csüggedj, nagyon egyedül nem vagy, a magyar lakosság 25%-a funkcionális analfabéta mint te:

[link]

Talán van valami klubotok ahová ha csatlakozol nem fog ilyen kellemetlen élmény érni mikor osztanád nagy bőszen azt amid nincs.:DDDD

2017. aug. 13. 21:30
 25/26 anonim ***** válasza:

"Azt írtam a nagy számok törvénye alapján biztosan kell, hogy legyen köztük több is ami már bebizonyosodott, hogy kamu, ahogy azt te is mondtad. ... A többiről pedig még nem tudjuk az igazságot se azt, hogy kamu de azt sem, hogy nem az."

Azt írod van köztük több is, amiről bebizonyosodott, hogy kamu.

Akkor mennyi kamu van? X darab.

Azt írod a többiről még nem tudjuk sem azt, hogy kamu, sem azt, hogy nem.

Akkor mennyi bizonyított oopart van. Jelenleg 0 darab. Semmilyen bizonyíték nincs sem arra, hogy kamuk, sem arra, hogy igaziak.

Azt írtam eredetileg: Hihető bizonyítékok nélkül nehezen képzelhető el egy emberi faj előtti intelligens faj ittléte.

Mire van bizonyíték? Arra, hogy néhány vélelmezett lelet kamu, de arra, hogy egyetlen egy is igazoltan eredeti lenne pillanatnyilag nincs. Vagyis jelenleg nincs hihető bizonyíték ember előtti intelligens civilizációra. Pont, ahogy írtam.

Az, hogy érdekesek, vagy hihetők-e, azt meg eldönti mindenki maga.

"...hadd döntsem már el én mi a véleményem, ne te akard rámerőltetni azt amit te szeretnél az alatt értelmezni amit mondok."

Döntsd! De te okoskodtál az én hozzászólásomra, jóbarát! Gyakorlatilag semmit, leszámítva némi konteó ízű valamit a talán takargató tudományról, meg a nagy igazságot, hogy léteznek az oopartok, amik (már tudjuk) részben kamuk, nagyobb részt bizonyítatlanok, tehát a hitelesség szempontjából egyelőre nem relevánsak.

Ja, igen. Tényleg félreértettem azt a mondatodat, de ne tudd meg milyen nehéz funkcionális analfabétaként, meg szinte vért izzadó tudjukkiként bármit is megérteni.

2017. aug. 14. 18:54
 26/26 anonim ***** válasza:

ma 18:54

Így igen stimmel, ez az álláspontom, ezt tudom vállani és nem fogod ezután sem elhitetni velem, hogy ettől én egy buta illető lennék, de pláne nem butább mint ti. Az emberiség történelme során töménytelen esetben bizonyosodott be, hogy amíg a tudomány nem tud bizonyos dolgokról kétséget kizáróan állást foglani addig egy intelligens ember a várakozó álláspontra helyezkedik.

Emlékezzünk, hogy röhögték ki a hozzátok hasonlóak anno Semmelweiss Ignácot, mert feltételezte, hogy a hullákról kis nünükék ugrálnak a boncolók kezére ami aztán átugranak a terhes anyákba. Később elterjedt a mikroszkóp, ma már nem röhög senki. Kettőnk között az a különbség, hogy te pökhendien lenézted volna ezt a teóriát míg én meg érdeklődve hallgattam volna anélkül is, hogy rögtön vakon hinni kezdtem volna a kizárólagos igazában.

"Döntsd! De te okoskodtál az én hozzászólásomra, jóbarát!"

Nagyon benézted, én nem akartam a hozzászólásodat leszólni, csak arra reagálva békésen szerettem volna valamit ami érdekesség lehet sokak és a kérdező számára is hozzátenni a topik témájához, nem kötekedésből, nem is hiszem, hogy úgy hangzott. Azt hittem talán beszélgethetünk ebben a topikban ilyesmiről is, tévedtem.Csak azt tudnám ha ennyire irtóztok tőlünk akik nyitottabbak, mint ti akkor minek jöttök ezekbe a topikokba. Itt nagy eséllyel bizony ilyenekről beszélünk.

"Tényleg félreértettem azt a mondatodat"

Az nem lenne baj, de te is rám akartál testálni valamit amit nem tudok vállani mint saját véleményt, még jó hogy visszautasítottam, gondolom ez normálisnak nevezhető és te is ezt teszed ha valaki veled próbálkozik ilyesmivel akkor is ha csak tévedésből.

2017. aug. 14. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!