Szerintetek elképzelhető hogy az emberi faj előtt is létezett egy intelligens faj itt a Földön? Csak aztán kihaltak és megjelentünk mi.
" Az ún. oopart leletek tömkelegéről tudunk,..."
Ezért írtam hihető leletekről.
Nyilván nem mindet ismerem, de aminek utánanéztem, azok hamisítványok, félreértelmezések, vagy laikus, légbőlkapott feltételezések.
ma 09:19
Túlzol. A nagy számok törvénye alapján is kell hogy legyenek köztük ilyenek, mint amit mondasz, de többségükre nem foglalt ilyen állást a tudomány, mint inkább semmilyet. Ez nagyon nem egyezik azzal, hogy leszögezte volna a vizsgálatok után a tudós világ, hogy igen tudjuk mi ez, nem az aminek először valaki beállította, hanem ez és ez. De én sem azt hiszem, hogy ezek egyértelműen bizonyítanak valamit is, a "talán" szó jelentése amit használtam kikereshető a kéziszótárban.Érdekes dolgok, de akit nem érdekel, csak egyirányba szeret nézni, megértem.
tegnap 21:36
Ezeket ne add a számba, ha nem bánod van saját véleményem, nem kérem a te butaságaidat, köszi ;).
Az, hogy a tudomány valamire nem tud magyarázattal szolgálni éppen most szerintem nem jelenmti azt, hogy szándékosan eldugja, nehogy fejlődhessünk. Csak azt, félreteszi most tanácstalanul viszont 20 vagy 50 vagy 100 év múlva már nem okoz gondot a kétségeket kizáró magyarázat.
Ez a nagy számok törvénye nagyon szépen hangzik, de nem bizonyít az égvilágon semmit, csak az általad felhozott egy irányba nézést.
Én utánaolvastam jó párnak, ezért írtam a hihető szót. Nyilván egy szubjektív dolog. Nekem (nem rámondásra, hanem utánanézés után) egyik sem hihető, amivel találkoztam. Te meg hiszed, hogy valami ködös nagy számok törvénye alapján valamelyik csak igaz lehet.
Olyan nagy számban nem találnak ilyesmiket, amiket meg találnak, azok fellelési körülményei ismeretlenek vagy bizonytalanok, többségük kreacionista múzeumok, magánemberek tulajdona, és szinte mindig bulvárlapok tudósítanak róluk. Nem is engedik ezek vizsgálatát, hiszen akkor kiderülne, hogy a hátsó sufniban készült 15 éve, vagy nem az, aminek állítja a gazdája, és akkor oda nagy érdeklődés miatti biznisz.
Persze ha netán megvizsgálja egy szakember, és nem olyan következtetésre jut, mint a tulaj állítja, akkor "fujj, tudomány!" Mert mondjuk egy metalugriai szakértő az biztos gonosz, és rosszindulatú, "nem akarja, hogy vissza kelljen adni a diplomáját" :))), de egy bulvár újságírónak mindig igaza van, mert ők az igazság bajnokai.
"Te meg hiszed, hogy valami ködös nagy számok törvénye alapján valamelyik csak igaz lehet."
Nem, olvasd el mégegyszer. Azt írtam a nagy számok törvénye alapján biztosan kell, hogy legyen köztük több is ami már bebizonyosodott, hogy kamu, ahogy azt te is mondtad. Ez nagyon nem ugyanaz. A többiről pedig még nem tudjuk az igazságot se azt, hogy kamu de azt sem, hogy nem az. Minden esetre nagyon érdekesek.
Nem tudom jobban elmagyarázni szájbarágósabban, de kérlek téged is hadd döntsem már el én mi a véleményem, ne te akard rámerőltetni azt amit te szeretnél az alatt értelmezni amit mondok. Ilyenkor annyira ordít, hogy mennyire szeretnétek degradálni a másikat, szinte vért izzadtok. Pedig nem ettől lesztek intelligensebbek higgyétek el, sőt, pont ettől nem :D
"Ezeket ne add a számba, ha nem bánod van saját véleményem, nem kérem a te butaságaidat, köszi ;). "
Böff, ha ilyen okos vagy Morty akkor utána is olvashattál volna ezeknek a oop-knek és rögtön kiderült volna számodra hogy ezek egy része szokatlan de nem elképzelhetetlen tárgyak egy adott korból, esetleg fantasztikus magyarázatok vagy félreértelmezések eredményeképp lettek oop-k, arról nem is beszélve hogy van közöttük természetes képződmény amibe mesterséges objektumot láttak bele a lelkes hülyék, de vannak amiket rossz korhoz tartozónak gondoltak vagy hamisítványok, pl mint a "híres" kristálykoponyák.
"A nagy számok törvénye alapján is kell hogy legyenek köztük ilyenek, mint amit mondasz,"
Jah, a Batman is létezik, annyi sztori van róla hogy a nagy számok törvénye alapján kell hogy legyen olyan is ami valós!!4!
"Jah, a Batman is létezik, annyi sztori van róla hogy a nagy számok törvénye alapján kell hogy legyen olyan is ami valós!!"
Teljesen rossz példa, nem állítható párhuzamba azzal a mondattal amire írtad (értelmezési készség khm khm:)).
Arról ne beszéljünk, hogy a tárgya, Batman, egy bevallottan kitalált figura, ami már amúgy is eleve kudarcra ítéli mint párhuzam.
Fuss neki mégegyszer. :D
"Teljesen rossz példa, nem állítható párhuzamba azzal a mondattal amire írtad (értelmezési készség khm khm:))."
Értelmezési probléma nálad van. Párhuzamba hozható mivel az összes OOP-nak tekintett tárgy magyarázata eddig csak a képzelet szüleménye. Mint a kitalált batman a létező filmeken. Böff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!