Létezhet, hogy "odaátról"valók, tehát más dimenziós lények próbálnak élő emberek között szerelmi vagy egyeb kötést csinálni?
Figyelt kérdés
Csak hozzàértők irjanak!Trollokat jelentem.
Tehàt létezhet az,hogy bizonyos szakràlis,asztràl vagy bàrmilyen lények (entitasok) emberek kapcsolataira hassanak?
Azért kerdezem mert volt különleges kapcsolatom es almim es felmerült bennem ez a gyanú.
2017. aug. 2. 15:39
11/13 anonim válasza:
Szeretek irracionális lenni, kènyelmes. Szeretek írni is ès èlènk a fantáziám. Azèrt írtam, hogy "szerintem" mert így nem kijelentettem. Mindettől függetlenül saját tapasztalat. Az pedig olyan dolog másoknak, mint egy 999.674.992 fènyèvre lèvő csillag, ami körül tegyük fel 8 lakható bolygó kering. Erről (mi) nem is tudunk, igazából szerintünk nem is lètezik, habár feltètelezhetjük ès a tudósaink majd eldöntik, hogy lètezik-e.
12/13 anonim válasza:
Nahát...!
Nekem is élénk a fantáziám, de néha sötét és komor. Szeretem a rosszat és azt a csattanó hangot, amit a buborékos nejlon szokott kiadni amikor kicsavartad. 😏
13/13 anonim válasza:
Nem léteznek ilyenek, szóval biztosan nem. Na jelentsél, amiért nem azt a választ adtam, amit elvársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!