Mi a véleményetek? Ilyen létezhet?
Álmomban egy érdekes filozófiai kérdést vetettem fel és nem hagy nyugodni. HA létezik reinkarnáció és léteznek más intelligens életformák (ez esélyes), akkor lehetséges, hogy előző/következő életünkben "földönkívüliek" voltunk/leszünk?
u.i.: Ezotéria kategóriában logikusabb lenne, de értelmes emberek válaszára vagyok kíváncsi, mert alapvetően nem hiszek semmi ezoterikus cuccban :D nincs jó vagy rossz válasz, csak érdekesség :D
Ezoterikus megközelítésből simán lehetséges.
Szerintem a bolygót, hogy hova "születünk le" aszerint választjuk, hogy éppen milyen életfeladatot szeretnénk teljesíteni. Jó hír (vagy rossz), hogy a Föld az extra nehezített pálya, tehát aki idáig eljutott, jó eséllyel extra erős, fejlődő lélek. Egyébként figyelembe lehetne venni az univerzumot, a multiverzumot stb. stb. de ha a Teremtő EGY, én azt gondolnám, hogy a földönkívüliek is "testvéreink" valamilyen szinten. Tehát a rasszizmusnak nem csak a földi népek körében nincs helye, de sehol máshol sem a világegyetemben.
Látom a jövőt :P :D :P
Akik nem hisznek semmi hasonlóban, mindjárt jönnek lepontozni :)
Vagy pont, hogy felpontoznak, hogy bebizonyítsák, hogy nem látom a jövőt :P Köszi srácok :D
2#
Én adtam neked egy kéket csak, hogy ne legyen igazad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!