Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hisztek abban, hogy minden...

Hisztek abban, hogy minden okkal történik? Szoktatok úgy járni, hogy valami miatt szomorúak vagytok, hogy megtörtént, de utólag kiderül, hogy miért történt mindez?

Figyelt kérdés

Utólag összeáll a kép... Emlékszel, hogy fájt akkor... És lám, most kiderült, miért kellett akkor mindaz... De csak most derült ez ki.

Valami ilyesmi tapasztalatotok volt? Mi történt?

Mesélnétek ilyen sztorikat?

(Nagyon jót tenne a lelkivilágomnak. Szakított velem a párom és próbálom elhitetni magammal, hogy ez esély arra, h megtaláljam a nagy Ő-t.)

24/L

2010. máj. 22. 21:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondom, az "égiek" tudják, mit miért kell kapnom. Ha valami fáj, annak is van célja: meg kell tanulnom a leckét, ami az élettel jár.
2010. máj. 23. 11:01
 12/18 anonim ***** válasza:

Én nem hiszek a véletlenekben mivel nincsenek. Minden okkal történik.

1. Nekem is volt egy se veled se nélküled kapcsolatom, ami a végére már elég sok gonddal járt szerettem a srácot e úgy éreztem, hogy nekem nem mellette van a helyem (persze ezt nagyon nehéz volt beismernem) Aztán nagy nehezen szakítottunk, végleg. Pár hónapra rá megtaláltam azt a srácot akivel nagyon hamar 1 hullámhosszra kerültünk. :)

Belegondolok ha akkor nem szakítunk talán nem ismerem meg soha a mostani páromat, akivel nagyon boldog vagyok :)

2. Elég nehezen jártam ki a középsuli 1 osztályát igazából annyira nem is érdekelt, aztán anyukám ajánlotta, hogy menjek át másik suliba. Utána megint másikba mentem mikor, elhatározásra jutottam, hogy újra nekilendülök az elejétől, tiszta lappal kezdek. Először azt hittem, hogy nagyon elrontottam az életem, később viszont rájöttem, hogy az új osztályból életre szóló barátokat szereztem. Utólag már egyáltalán nem bánom, hogy így történt.

2010. máj. 23. 14:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Forditva, az okot már megtaláltam, csak még nem történt meg :))
2010. máj. 26. 18:57
 14/18 anonim ***** válasza:
Hiszek. Most bele se kezdek, mert hosszú. MINDENre magyarázatot kaptam!!
2010. máj. 26. 19:21
 15/18 anonim ***** válasza:

Nincsenek véletlenek-elmondom hogy mért nincs véletlen :D

azért nincs véletlen mert minden okkal történeik, ha te csinálsz valamit az nem a véletlen müve hanem a tijed, és ha pont akkor történik valami mondjuk leesik egy szikla a hegyröl, az se véletlenül esik le hanem mondjuk azért mert az esőzések után meg lazul a föld-és a föld csuszamlás véget meglazult a talaja-ami véget előbb utobb le esik , nem lehet kiszámolni, hogy mikor esik le de le fog esni mivel a gravitáció huza. Ezek nem véletlenek, puszta tény okot követi az okozat , ezért nincsenek véletlenek.

2010. máj. 27. 09:16
 16/18 anonim ***** válasza:

Sors kifürkészhetetlen útjai...igen hiszek benne

de inkább nem írnám le,sokszor történt ilyen

2010. máj. 27. 12:54
 17/18 anonim ***** válasza:
28/F vagyok, hiszek a mágiában mondjuk ez srácoknál elég ritka, felmenőim között sokan foglalkoztak mágikus dolgokkal. Van egy sztorim arról, hogy minden van valamiért és nincsenek véletlenek. Barátnőmmel már 1 éve voltunk együtt, mikor egyszer kimentem nagyapám sírjához kértem tőle egy jelet, hogy ez a lány -e az igazi számomra. Kérésem meghallgatásra talált aznap nem hívott a barátnőm, utána rá pár héttel szakítottunk. Az igazit megtalálni nem könnyű, de érezni fogod, ha megtaláltad.
2010. máj. 27. 14:42
 18/18 anonim ***** válasza:

Engem pont abba a suliba vettek fel,ahova nem igazán akartam menni,mert messze van egy kicsit,de jó is hogy oda mentem,mert felvettek egy nagyon helyes srácot,aki az osztálytársam lesz,és még jóba is vagyunk,és tetszem neki!:D

Szal ezis egy példa:D:D

Én hiszek az ilyenben,soha nem szomorkodok sokáig ilyen dolgokon,arra gondolok,hogy minden okkal történik:D

2010. máj. 27. 15:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!