Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Elkezdtem tudományos köveket...

Elkezdtem tudományos köveket bújni cikket olvasni és tudományos előadásokat tartó videókat nézni, kezdem úgy érezni, hogy átneveltek. Egy újabb szektízmus áldozata lettem? 😨

Figyelt kérdés
Sosem hittem az agymosásba, de áldozatul estem egynek. Különféle egyenletek és elméletek járnak a fejemben, próbálom elfelejteni, de minél jobban próbálom annál inkább csak ezek járnak a fejemben. Függővé váltam, mint az alkoholisták. Nem akarom nézni és nem akarok gondolni rá, de annál inkább csak arra tudok gondolni. Hiába próbálom elfelejteni, de nem sikerül, megfertőztek engem! Ismeri valaki a gyógymódot? Ez rosszabb, mint a sátánizmus vagy bármelyik vallás!
2017. júl. 25. 14:32
 1/7 A kérdező kommentje:
...könyveket...
2017. júl. 25. 14:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Tuti, Bak vagy. Cinikus-halott.
2017. júl. 25. 14:36
 3/7 anonim ***** válasza:
és szerinted ez rosszat jelent?
2017. júl. 25. 15:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A gond ott kezdődik, ha bezárod a gondolkodásodat. Ez igaz bármely vallásra, ezoterikus vagy filozófiai nézetre, és sajnos a tudományos gondolkodásra is. Ha nem maradsz nyitott semmi más iránt, elutasítasz mindent, ami a saját megközelítéseden kívül esik anélkül, hogy megismernéd.
2017. júl. 25. 15:33
 5/7 A kérdező kommentje:
De, amit az elmúlt évek alatt gyűjtöttem (információkra értem) kiszűri a többi gondolatot és tapasztalatot, amit szereztem, más szóval elértem a határaimat. A megannyi okkultizmus és ezotéria nem veszhet kárba.
2017. júl. 25. 18:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Miért nem veszhet kárba? Az is csak zacc az elmében.

Van a buddhizmusnak egy olyan hasonlata, hogy ha átértél a csónakkal a túlsó partra, engedd el, ne cipeld magaddal tovább. (Buddhisták esetében, maga a tanítás a csónak)

Ezek szerint, te a csónakod rabja lettél, ráadásul azt sem tudod, hogy a part közelében vagy-e mert nem látsz ki belőle.

2017. júl. 25. 20:05
 7/7 anonim ***** válasza:

Kiakadt a troll-detektorom! :DDDDDD

Azzal foglalkozz ami érdekel és akkor nem kell menekülni előle! :DDD

2017. júl. 26. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!