Mit szóltok ahhoz amikor egy magát szellemileg emelkedettnek tartó egyén tetőtől talpig fehérben jár?
Nos, mi ebben a baj? Engem például nem befolyásolja egy másikról alkotott képem az, hogy milyen színű ruhában van. Amit elsőnek megnézek a másikon, az az arca, és a tekintete. A ruhát sokszor később veszem észre.
És az sem igaz, hogy a ruha elárulja a hangulatot, vagy a személyiséget. Speciál én szeretem a világos színeket, és gyűlölöm a sötétet, mégis, évek óta majdnem minden ruhám fekete, de hogy miért azt nem tudom. Még a végén depressziósnak tartanak, vagy komornak.
Nem a ruha teszi az embert, tehát úgy jár, ahogy csak akar.
.
"...magát szellemileg emelkedettnek tartó..." - nos, itt kezdődik a baj
A szellemileg emelkedett embereket MÁSOK tartanak annak, ha önmagát, akkor egy ruhájával kiríni akaró nagyképű egyén.
Nem róla van szó? www.youtube.com/watch?v=Q9_teQAxCOs
Ő Zoltán, aki fél kézzel arrébb tudja rakni a Holdat is.
Persze sok hasonló ember szokott itt rendszeresen megfordulni.
Azt, hogy pozőr.
Volt egy srác, elment Indiába egy Ashramba, egy időben csak indiai cuccokban járt.
Volt egy pólója, szívcsakra szimbólum volt a mellén, kitett képeket, ahol meg vörös csillag a homlokán.
Előtte kedveltem, utána kevésbé, túl "megvilágosodott" volt az én lelkemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!