Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit szóltok ahhoz amikor egy...

Mit szóltok ahhoz amikor egy magát szellemileg emelkedettnek tartó egyén tetőtől talpig fehérben jár?

Figyelt kérdés
2015. febr. 22. 23:29
 1/10 anonim ***** válasza:
beképzeltnek.
2015. febr. 22. 23:36
 2/10 Ozmium42 ***** válasza:
70%
Azt, hogy orvos, gyógyszerész, vagy valamilyen laborban dolgozik. Ha a fehér köpenynek nincs praktikus célja, és földig ér, akkor elsőáldozó vagy valláskárosult elmebeteg.
2015. febr. 22. 23:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Szellemileg nemnormális.
2015. febr. 23. 00:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó mosóport használ.
2015. febr. 23. 01:27
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Jól értem, most testületileg el kellene ítélnünk a nyomorultat azért, hogy milyen színű ruhában jár? Nőjél már fel, kérdező...
2015. febr. 23. 03:34
 6/10 anonim ***** válasza:

Nos, mi ebben a baj? Engem például nem befolyásolja egy másikról alkotott képem az, hogy milyen színű ruhában van. Amit elsőnek megnézek a másikon, az az arca, és a tekintete. A ruhát sokszor később veszem észre.

És az sem igaz, hogy a ruha elárulja a hangulatot, vagy a személyiséget. Speciál én szeretem a világos színeket, és gyűlölöm a sötétet, mégis, évek óta majdnem minden ruhám fekete, de hogy miért azt nem tudom. Még a végén depressziósnak tartanak, vagy komornak.

2015. febr. 23. 03:47
 7/10 anonim ***** válasza:
87%

Nem a ruha teszi az embert, tehát úgy jár, ahogy csak akar.

.

"...magát szellemileg emelkedettnek tartó..." - nos, itt kezdődik a baj

A szellemileg emelkedett embereket MÁSOK tartanak annak, ha önmagát, akkor egy ruhájával kiríni akaró nagyképű egyén.

2015. febr. 23. 05:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Nem róla van szó? www.youtube.com/watch?v=Q9_teQAxCOs

Ő Zoltán, aki fél kézzel arrébb tudja rakni a Holdat is.

Persze sok hasonló ember szokott itt rendszeresen megfordulni.

2015. febr. 23. 15:56
 9/10 anonim ***** válasza:
2015. febr. 23. 16:03
 10/10 anonim ***** válasza:

Azt, hogy pozőr.

Volt egy srác, elment Indiába egy Ashramba, egy időben csak indiai cuccokban járt.

Volt egy pólója, szívcsakra szimbólum volt a mellén, kitett képeket, ahol meg vörös csillag a homlokán.

Előtte kedveltem, utána kevésbé, túl "megvilágosodott" volt az én lelkemnek.

2015. febr. 23. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!