Miért nem tart mostanában előadásokat A. J. Christian?
Figyelt kérdés
2012. szept. 23. 11:03
1/11 anonim válasza:
Mert megkezdődött a gyógykezelése.
3/11 A kérdező kommentje:
Ha lehet csal azok írjanak, akik olvasták a könyvét vagy látták az előadását. Akik nem 'kíváncsiak' rá, azok meg foglalkozzak mással, nem kötelező itt írogatni minden hülyeséget csak azért hogy felhívják magukra a figyelmet, és hogy előrébb kerülhessenek a kategória toplistán.
2012. szept. 23. 11:14
4/11 A kérdező kommentje:
Keress rá Wiki-n.:)
2012. szept. 23. 11:17
5/11 anonim válasza:
Én láttam előadását. Szerintem azért nem tart mostanában, mert már olyan mértékben hülyére kereste magát a könyveivel meg mindenféle "tanfolyamaival", hogy valszeg épp a Bahamákon issza a koktélt egy luxusszállóban öt fűszoknyás lány társaságában.
6/11 anonim válasza:
vagy szoknyás fiú társaságában xD
7/11 anonim válasza:
Tart.Csak nem mindegyik publikus.
8/11 A kérdező kommentje:
:) ezzel egy kicsit megnyugtattál, utolsó... Nagyon szeretnék elmenni egy előadására, de bárhol keresem, nem tart... de akkor tovább folytatom a keresést
2012. szept. 25. 19:58
9/11 anonim válasza:
December 22én lesz a Vörösmarty Gimnáziumban 10-től.
(egyébként ma volt ugyanitt, illetve kiscsoportosak ugyanúgy tart még meg most volt a tudatos álmodásról ill. a tudatos figyelemről előadás)
10/11 anonim válasza:
Lehet ,hogy én nem vagyok elég fejlett intelektuálisan ,de mikor én neten hallgattam az előadását aminek se füle se farka olyan spontán szöveg ,de inkább halandzsa.Hát nem tudom én nem estem tőle hasra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!