Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki vagyok en valojaban?

Ki vagyok en valojaban?

Figyelt kérdés

A kovetkezo kerdesem kicsit furcsanak tunik.

Egeszen kiskoromban kezdodott.

Elosszor is nem tudom magam elkepzelni, ugy ahogy en lennek, peldaul

Eredetileg szoke hajam van, de befestettem, mert van egy lany a fejemben, aki fekete haju. O teljesen maskepp nezz ki mint en, megis ha magamat kell elkepzelnem akkor csak ot tudom. De o nem en vagyok!

Gyakran belenezek a tukorbe es azt latom, hogy nem az vagyok, aki vagyok, hanem valaki mas. Sokszor atakartam festetni a hajam is, de mindig visszatertem hozza, mert belul azt erzem, hogy ez en vagyok.

Es sokszor elegedetlen is voltam a kulsommel, mert ugy ereztem, hogy nem ilyennek kellene kineznem.

Es nekem teljesen mas a szemelyisegem, de meg is neha olyan vagyok, mint o.

Es a legfurabb most jon, hogy van egy fiu is, akinek szinten fekete haja van. Es folyton egyutt vannak a fejemben, imadjak egymast, szerelmesek. De sokszor nem is beszenek, csak vannak.

Pl egyutt fekszenek egy kovon, egymassal szemben magzat pozba mikozben fogjak egymas kezet es hullanak a falevelek.

De mivel az elvileg en vagyok, igy valojaban en vagyok szerelmes egy olyan fiuba, aki sosem letezett.

Es ha lecsukom a szemem, hogy elkepzeljem magam, mindig megjelenik az a fiu is.

Valamiert ugy erzem, hogy nagyon fontos nekem.

A valo eletben pedig egy fiu se tetszett nekem, se a lanyok.

Kapcsolatom is volt mar, ahol fulig szerelmes lettem, de ugyanugy az a srac erdekelt es "vele akartam" lenni

Orult vagyok? Vagy van erre valami mas magyarazat?

Kb 9 eves koromban kezdodott.

25/L

#fiú #lány #nem en vagyok
2017. júl. 18. 00:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
34%
Egy picit beteg vagy, fordulj orvoshoz.
2017. júl. 18. 22:29
 12/15 anonim ***** válasza:
hát sajnos nekem is voltak hasonló dolgaim,csak nekem durvábban,már gyerekkorom óta...és tönkretette az eddigi életemet ...úgyhogy szerintem a legjobb amit tehetsz,az,hogy nem hallgatsz ezekre a dolgokra,nem figyelsz rá,és nem próbálsz arra a lányra (vagy fiúra xD ) hasonlítani,aki a "fejedben van" .Akkor leszel egészséges,hogyha nem foglalkozol vele.maximum rajzold le,vagy írj vele/velük történetet,de véletlenül se akarj olyan lenni,sem külsőleg,sem belsőleg,hidd el én tudom!Megjártam már az ilyen baromságaim miatt a poklot poklát,és már egész életemben cipelnem kell a terhét,amit okozott.úgy érzem túl későn kapcsolt az agyam,és előbb kellett volna így gondolkodnom ahogy most,már vagy 7-10 éve.=(
2017. júl. 18. 23:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Mèg mindíg nem vagy őrült ès erre a kèrdèsre itt nem fogsz megfelelő választ kapni.
2017. júl. 18. 23:49
 14/15 A kérdező kommentje:

Akkor hol kapok ra valaszt?

Egyebkent szoktam irni tortenetet es mar eleg hosszu, tervezem, hogy ki is adom.xD

2017. júl. 19. 13:27
 15/15 thoomas26 ***** válasza:

Valószínűleg egy előző életbeli éned tört fel az emlékeidből, 9 éves korod körül. Ez a legtöbb embernél nem jelentkezik, de ritkán előfordul. (Van, akinek az előző élet helyszínének, lakhelyének az emléke kezd kísérteni az elméjében.)

A fiú pedig az akkori párod volt, kihez hatalmas érzelmek kötöttek.

A dolgod annyi vele - bár tudom, nagyon nehéz -, hogy túllépj rajta, s a jelen életeddel, a jelen éneddel foglalkozz. Hogy az emlékeidet félretéve, a jelen valóságban élj - ez a leckéd.

2017. júl. 19. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!