Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki vagyok en valojaban?

Ki vagyok en valojaban?

Figyelt kérdés

A kovetkezo kerdesem kicsit furcsanak tunik.

Egeszen kiskoromban kezdodott.

Elosszor is nem tudom magam elkepzelni, ugy ahogy en lennek, peldaul

Eredetileg szoke hajam van, de befestettem, mert van egy lany a fejemben, aki fekete haju. O teljesen maskepp nezz ki mint en, megis ha magamat kell elkepzelnem akkor csak ot tudom. De o nem en vagyok!

Gyakran belenezek a tukorbe es azt latom, hogy nem az vagyok, aki vagyok, hanem valaki mas. Sokszor atakartam festetni a hajam is, de mindig visszatertem hozza, mert belul azt erzem, hogy ez en vagyok.

Es sokszor elegedetlen is voltam a kulsommel, mert ugy ereztem, hogy nem ilyennek kellene kineznem.

Es nekem teljesen mas a szemelyisegem, de meg is neha olyan vagyok, mint o.

Es a legfurabb most jon, hogy van egy fiu is, akinek szinten fekete haja van. Es folyton egyutt vannak a fejemben, imadjak egymast, szerelmesek. De sokszor nem is beszenek, csak vannak.

Pl egyutt fekszenek egy kovon, egymassal szemben magzat pozba mikozben fogjak egymas kezet es hullanak a falevelek.

De mivel az elvileg en vagyok, igy valojaban en vagyok szerelmes egy olyan fiuba, aki sosem letezett.

Es ha lecsukom a szemem, hogy elkepzeljem magam, mindig megjelenik az a fiu is.

Valamiert ugy erzem, hogy nagyon fontos nekem.

A valo eletben pedig egy fiu se tetszett nekem, se a lanyok.

Kapcsolatom is volt mar, ahol fulig szerelmes lettem, de ugyanugy az a srac erdekelt es "vele akartam" lenni

Orult vagyok? Vagy van erre valami mas magyarazat?

Kb 9 eves koromban kezdodott.

25/L

#fiú #lány #nem en vagyok
2017. júl. 18. 00:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
Ez mindenképpen valami mentális baj :/ De ami a jó hír, hogy nekem is vannak hasonló gondolataim ;) Csak azért óvatosan, nehogy az legyen, hogy mivel mindig azzal a fiúval akarsz együtt lenni, aki nem létezik,hogy az összes kapcsolatod megmérgezi ez az egész, és egyedül maradsz.
2017. júl. 18. 00:16
 2/15 anonim ***** válasza:
21%
Te nem te vagy, hanem egy vámpír nindzsa, aki éjjelente kiszívja a szőkére festett lányokból a pigmenteket és szőkére festi vele a saját haját.
2017. júl. 18. 00:42
 3/15 A kérdező kommentje:
Lehetseges 😄🙏
2017. júl. 18. 00:54
 4/15 Garpe ***** válasza:

Szia :)

A világ legnehezebb kérdését tetted fel. Filozófusok, teológusok, pszichológusok, orvosok és biológusok évezredek óta kutatják ezt a kérdést és még nagyon messze vagyunk a választól.

De foglalkozzunk vele, mert fontos, s mert neked ezzel most dolgod van.

Én abban eléggé biztos vagyok, hogy Te, te vagy. Te vagy és nem a fekete hajú lány. A jobb kérdés inkább, az, hogy ki ő. És miért fontos ő neked? Miért ő az ideálod? Milyen ő? Kire hasonlít ő külsőleg és belsőleg (lehet valós személy, de lehet akár kitalált alak is)? És a legjobb kérdés, hogyan került ő oda?

Nyilván ezekre nagyon nehéz válaszolni, de én ebben az irányban indulnék el.

Lehet ezer magyarázat erre. Mit ne mondjak nekem is voltak, és sokszor vannak karakterek a lelkemben, akikkel többé-kevésbé azonosulok, és az ő életüket sokszor én mesélem, máskor én csak figyelem merre mennek, néha, szeretnék olyan lenni mint ők, s ott lenni velük, máskor boldog vagyok, hogy ez csak "mozi", ahol a film végetér és én felállhatok és kimehetek a teremből.

Szerintem nem vagy őrült. Ha szeretnél részletesebben foglalkozni a dolggal, mert úgy érzed ez problémát okoz keress fel egy pszichológust, vagy filozófust (pszichiátereket lehetőleg kerüld el ;) )

Ha gondolod írj privát üzenetet és beszéljünk egy kicsit.

2017. júl. 18. 02:16
 5/15 anonim válasza:
Miért nem alszotok? 😂
2017. júl. 18. 02:31
 6/15 anonim válasza:
100%
Szerintem - kövezzetek meg - a reinkarnáció áll a dolog hátterében. Az a lány vagy a fiú vagy mindkettő te voltál vagy leszel egyszer. Ha elfogadod, hogy ők is te vagy, önmagad fogadnád el. És ez segíthetne abban, hogy továbblépj és ne azzal foglalkozz, ami voltál vagy leszel, hanem azzal ami most vagy.
2017. júl. 18. 03:07
 7/15 anonim ***** válasza:

Hmm érdekes.. ahogy olvastam a kérdező irományát, szentül meg voltam róla győződve, hogy troll esetleg szimplán csaj bolond. De eszembe jutott valami ami néha előjön nálam.. nem más mint egy szőke hajú lány. Nem vagyok úgy rákattanva mint a kérdező illetve azt se igazán tudom, hogy néz ki, homályos a kép, csak látom magam előtt, az arca nem látszik mert háttal van. Szőke haja van ami lófarokba van kötve.. ennyi. És baromira nem tudom miért jut eszembe néha ez a lány. + egyre többször van dejavu-m és olyan érzésem van mintha közeledne a halálom napja vagy valami fontos dolog az életembe de köze van a lányhoz is mert a kettő mindig együtt jár.. jön a dejavu érzés aztán meg a lány.. fura. Lehet nem vagyok százas?! :,D

23F

2017. júl. 18. 03:34
 8/15 anonim ***** válasza:
Nem vagy őrült. Nem gyakorin kapsz választ.
2017. júl. 18. 07:01
 9/15 anonim ***** válasza:
Ha itt nem akkor hol? Itt mindenki tud mindent, nem tudtad? :P
2017. júl. 18. 12:34
 10/15 anonim ***** válasza:
Ebben kètelkedek
2017. júl. 18. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!