Szerintetek van élet a halál után?
Sziasztok.
Lehet egy nagyon buta kérdés, de kíváncsi vagyok ki hogy látja ezeket a dolgokat.
Egyszer egy másik bőrben újjá születünk szerintetek?
Az embernek hatalmas az egója. Azt hisszük mi állunk a középpontban, életünknek értelme van, hogy fontosak vagyunk. Pedig ez mind csak hazugság, magunkat csapjuk be mert fáj az igazság.. az, hogy jelentéktelenek vagyunk, porszemek egy hatalmas univerzumban, semmik vagyunk, életünk valódi értelme annyi, hogy géneinket tovább örökítsük, fentartva a vérvonalat mert erre törekszik minden élő állat is. Mi sem vagyunk különbek. Le lehet pontozni de ez akkor is így van. Becsaphatjátok magatokat de ugyan úgy egy koporsóban végzitek, évek múlva pedig SENKI nem fog emlékezni rátok.
Porból lettünk porrá leszünk. ;)
#14!
Nem vitatkozom veled. Te pont annyira nem tudod, hogy mi lesz, mit én érted.
Én hívőnek vélem magam de valahogy nehezen tudom beleélni magam hogy ha a mennybe jutok ott az idők végezetéig mit fogok csinálni?
Ezért vélem hogy számomra szimpatikusabb a leszületések láncolata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!