Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek van élet a halál...

Szerintetek van élet a halál után?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Lehet egy nagyon buta kérdés, de kíváncsi vagyok ki hogy látja ezeket a dolgokat.

Egyszer egy másik bőrben újjá születünk szerintetek?

2017. júl. 17. 23:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az embernek hatalmas az egója. Azt hisszük mi állunk a középpontban, életünknek értelme van, hogy fontosak vagyunk. Pedig ez mind csak hazugság, magunkat csapjuk be mert fáj az igazság.. az, hogy jelentéktelenek vagyunk, porszemek egy hatalmas univerzumban, semmik vagyunk, életünk valódi értelme annyi, hogy géneinket tovább örökítsük, fentartva a vérvonalat mert erre törekszik minden élő állat is. Mi sem vagyunk különbek. Le lehet pontozni de ez akkor is így van. Becsaphatjátok magatokat de ugyan úgy egy koporsóban végzitek, évek múlva pedig SENKI nem fog emlékezni rátok.

Porból lettünk porrá leszünk. ;)

2017. júl. 18. 12:31
 12/17 anonim ***** válasza:
Az öntudatot az agy hozza létre. Ha meghal az agy, akkor megszűnik az élet. A halott számára nincs semmi, sőt még a semmi sincs. Pont úgy fogod magad érezni, mint születésed előtt.
2017. júl. 18. 14:46
 13/17 anonim ***** válasza:
Egy elmélet szerint a testünk csak egy lélekruha. Ha leveted, akkor folytatod az utad tovább. Ez magyarázná egy kicsit az élet értelmét. Annak nincs értelme, hogy hiába éltél érted.
2017. júl. 18. 14:59
 14/17 anonim ***** válasza:
13as miért kell hogy értelme legyen?! Ezt csak az egód és a félelmed mondatja veled. Saját magadat csapod be. Ahogy sokan mások is.
2017. júl. 18. 15:16
 15/17 anonim ***** válasza:

#14!

Nem vitatkozom veled. Te pont annyira nem tudod, hogy mi lesz, mit én érted.

2017. júl. 18. 16:58
 16/17 szenes43 ***** válasza:

Én hívőnek vélem magam de valahogy nehezen tudom beleélni magam hogy ha a mennybe jutok ott az idők végezetéig mit fogok csinálni?

Ezért vélem hogy számomra szimpatikusabb a leszületések láncolata.

2017. júl. 18. 17:56
 17/17 anonim válasza:
Van élet a halál után, mert előtte nincs.
2017. júl. 19. 18:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!