Van élet a halál után?
A biblia szerint ha jól tudom,nincs. Mégis vannak emberek, akik látták már elvesztett szerettük szellemét, voltak
akik visszatértek a halálból, és ugyanazt látták, találkoztak elhunytakkal. Egyeseknek sikerült halottakat megidézni...egy ismerősömnek meghalt a nagyapja, és temeté után reggelre leszedtek az udvaron láncokat, amit egyébként csak lecsavarozni lehetett...és nem ők voltak, senki nem tudja hogy történt...tehát valakinek valami személyes tapasztalat?
A biblia egy nagy baromság!
Kezdjük ott, hogy még senki ember fia nem jött vissza a halálból mesélni. Ha tudni akarod mi van a halál után várd ki a sorodat. Nem kell tolakodni. Az Van élet a halál után az 150%-ék biztonsággal tudom mondani neked!
Nem azért kérdeztem,mert arra vagyok kiváncsi,mi lesz velem, ha meghalok...
Nemrég meghalt a szerelmem autobalesetben...el sem tudtam búcsúzni tőle...megnyugtatna, ha tudnám h van élet a halál után...
#6 És te honnan tudod, hogy nincs?
#5 Nagy valószínűséggel már sosem fogsz találkozni a szerelmeddel! Halálod után mi fog történni veled? Nos tovább lépsz! Hogyan? Az élet vagy a lélek olyan, mint a víz a pohár meg jelenesetben a test. Tehát ez úgy működik, mintha mernél a vödörből egy kis vizet vagy a kútból és aztán visszaöntenéd, és mikor újra mernél egy kis vizet nem ugyanaz lesz, amit előzőleg mertél. Ez nem reinkarnáció, mert az sem egy végtelen folyamat, ahogy a guruk hiszik.
Delator
de igen Jézus is visszatért
és még amikor Jézus élt akkor is támasztott fel embereket
Lázárt is feltámasztotta a halálból Jézus
Kellj fel Lázár , igy mondta neki
és feltámadt!
és a beteg kislány aki meghalt
Olvasd ki a Bibliát
még sokat van amit tanulnod
és el kell hinni
majd elhiszed amikor oda kerülsz .....
mindent tud az ember amikor meghal
másik testet kapunk
vagy a Mennyországba való testet
vagy aki gonosz és nem hisz Istenben , Jézusban
az fekete merev testet kap és a pokolba kerül, olyan mintha
amikor beletesznek egy "edénybe"
itt van , nem én találtam ki
ez megtörtént eset
https://www.youtube.com/watch?v=SovfwPUJoyc
A mennyország igazságai
Szabad Gondolat
a youtube- oldalon
Gavril (Gábor) egy másik előadását itt lehet meghallgatni:
itt van , nem én találtam ki
ez megtörtént eset
https://www.youtube.com/watch?v=SovfwPUJoyc
A mennyország igazságai
Szabad Gondolat
a youtube- oldalon
Itt van ez az eset és ez a bácsi
35 éves korában meghalt
ateista volt ha tudjátok mit jelent
nem hitt sajnos Istenben , de megtért
és Istent imádja
mindent elmond ami vele történt a youtube-videóban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!