Van élet a halál után?
A biblia szerint ha jól tudom,nincs. Mégis vannak emberek, akik látták már elvesztett szerettük szellemét, voltak
akik visszatértek a halálból, és ugyanazt látták, találkoztak elhunytakkal. Egyeseknek sikerült halottakat megidézni...egy ismerősömnek meghalt a nagyapja, és temeté után reggelre leszedtek az udvaron láncokat, amit egyébként csak lecsavarozni lehetett...és nem ők voltak, senki nem tudja hogy történt...tehát valakinek valami személyes tapasztalat?
Soha de soha ti nem fogjátok ezt eltitkolni más emberek előtt akik keresik
Jézust és Istent
hogy igaz a Biblia!
túl sok jele van hogy igen létezett Jézus
és mai napig él
Létezik ott van az Istennek a Jobb-felén
Jobbján
ti meg ha nem hisztek azért megkapjátok a büntetést
Szabadító ígérete:
Isten a bűneset után közvetlenül megígérte azt, hogy Szabadítót fog küldeni, aki legyőzi a gonoszt.
„Ellenségeskedést támasztok közted és az asszony között, a te utódod és az ő utódja között: ő a fejedet
tapossa, te pedig a sarkát mardosod.” (1Móz 3,15) Itt esik szó az embernek arról az utódjáról, aki a
kígyó (nem az ő utódjának) fejére tapos, azaz legyőzi. A keresztyén írásmagyarázat szerint ez az ígéret
Jézus Krisztusra vonatkozik. (Ezért is nevezik ősevangéliumnak ezt az ígéretet.)
A Föld ez Teremtve van , Isten teremtett mindent és mindenkit
ez biztos
nem is tudom Darwin meg ilyen embereket
hogy tudott a sátán csak igy eltériteni az igazságtól
már Darwin is sokmindenbe bele bukott
és a végén el is ismerte csak van teremtés
mert mi emberek se a fáról jöttünk le
valamint én is rájöttem dolgokra
és ez is akkor miért most is nem igy fejlődik ki?
miért állt volna le az evolució?
azért mert teremtve van minden azért állt le
na a mocsok darwin ezért hazudott
Ti emberek itt mind irhattok bármit !
Létezik Isten , Jézus és az Angyalok
jobb ha elhiszitek !
CSAK EGY KÉRDÉS MIÉRT IS VAN A HALÁL
MIÉRT IS HALNAK MEG AZ EMBEREK?
NA LÁTJÁTOK
ehhez Olvasni kell a Bibliát minden nap
oh igen? még arra sem vagytok képesek?
de tudatlanok vagytok az biztos
mehetnétek vissza az első osztályba
és kezdjétek olvasni a Bibliát
pont ahogy más kisgyerek tanulja az ABC-ét
Istenem segits nekik mert ezek mind hitetlenek
tisztelet a kivételnek
Biblia egy része egyik vallásnak. Minden vallás földi rendszer része. Földi rendszer romlást hoz. Csak nem gondolkodásra nevel.
Ezeket ne vedd alapnak.
Lehetünk biztosak benne, ha elég adat gyűjtünk.
Nem élet van, létezés.
Szerelmeddel s minden tudattal minden rendben lesz. Nincs menny sem pokol, csak van egy otthon és egy játéktér.
Nyugodtan írj rám s segítek tovább lépni.
21#, egy végtelenről és tökéletesről beszélsz. Hogy hiheted, Isten büntet? Egy tökéletes, végtelen, örök tudatot higyan hihetsz ennyire kreténnek?? :))
Elvakult hívők. Isten imád titeket és nem haragszik amiért szórhátok a megszégyenítő szavakat róla. Nem kell megbocsájtania nektek, mert sosem haragudott, sosem sértettétek meg, hiába istenszégyenítő maga a létformátok.
Pedig ez annyira eggyértelmű. Megszületek valahova, nem tehetek róla, én miben hiszek vagy éppen nem is hiszek, akkor hogy akarna egy tökéletes, mindent tudó, végtelenül szeretó tudat, a minden és semmi engem megbüntetni?
22#, evolúció nem állt le. 1 generációban is látni különbségeket.
Nem létezik sátán. Van egy lélekcsoport lucifer néven, de vallási értelmekben sátán nem létezik.
Red Vixen
irhatsz bármit
higyj Istenben te és társaid
23#, bár csak egy érintéssel átadhatnám tudásom, hogy tudj igazi istenről.
Te egy elveszett gyermeke vagy istennek, de ne félj. Ő oly tökéletesre alkotott mindent, akárhol vagy, egyszer eléred tökéletességet s újra köztünk leszel s szerethetsz minket. Mi imádunk téged s végtelenül sajnálunk, drága barátom. ))
Red Vixen
és a többiek
ti is igy jártok
majd akkor fogtok sirni csak késő sajnos
itt van , nem én találtam ki
ez megtörtént eset
https://www.youtube.com/watch?v=SovfwPUJoyc
A mennyország igazságai
Szabad Gondolat
a youtube- oldalon
Gavril vagyis Gábor egy másik előadását itt lehet meghallgatni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!