1,5 éve elhunyt kutyám szokásai a mostaninál?
Most lesz, hogy 1,5 éve meghalt a kutyám, nagyon szerettem őt. 1 hónappal ezelőtt éreztem azt, hogy újra szeretnék egy kutyát, szükségem van rá. Végül lett is, de nem az a fajta, ugyan olyat nem szeretnék. Ő volt az egyetlen és utolsó.
A kölyök kutyus aki 3 hónapos szinte ugyan azt produkálja, mint az előző.
Most rászokott a harapdálásra, a kedvenc játéka sípol, ha leülök az ölembe dugja a fejét stb.
Ugyan azokat a dolgokat csinálja mint az előző.
Van ennek jelentősége?
Ezeket minden kutya csinálja kábé.
Az állatok egyébként elpusztulnak, állatra nem illik azt mondani, hogy meghal.
"Az állatok egyébként elpusztulnak, állatra nem illik azt mondani, hogy meghal."
Mert ki a fenét sértesz meg vele, amiért nem illik?:)
Egyébként a hozzászólásod első fele helytálló, ezeket minden kutya csinálja.
#2 Ömmmm, protokoll, hogy ember halálát még kifejezésben sem azonosítjuk állat elpusztulásával.
:)
Egy szeretett állat többet ér az emberek 99,99%-ánál.
De tőled mindenképpen, első.
Úgyhogy kár okoskodnod, mert nem vagy okos, sőt.
"protokoll"
Nem létezik ilyen protokoll szabály:) A nyelv és a kultúra folyamatosan változik, amit te képviselsz, azt 50 éve meghaladtuk.
Még az ősi szanszkrit nyelv is ugyanazt a szót használja az emberek és állatok halálára. Éppen a transzcendentális perspektíva miatt, ezért egyáltalán nem sértő.
Ezek a tulajdonságok minden kutyuskára jellemzőek, nincs konkrét összefüggés.
Nem tudom, hogy állatoknál van-e reinkarnáció, bár el tudom képzelni.
A kutyák szokásai nagyban függnek attól is, hogy milyen környezetben, milyen gazdával nőnek fel. Mivel ez esetben a gazda, vagyis te ugyanaz, ezért nagy valószínűséggel vannak és lesznek olyan szokások, amit mindkét kutya ugyanúgy fog csinálni.
Ha ugyanaz a kutya lenne "másik bundában", akkor szerintem ennél jóval mélyebb dolgokban keresgélj, mert a fent felsoroltak valóban rengeteg kutyára jellemzők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!