Ma vagy már minimum 5x volt deja vu-m?
Figyelt kérdés
Mitől van ez? Sajnos nem látok előre, de ma már minimum 5x éreztem ,hogy az adott dolog megtörtént velem. Olyan furcsa. Egyébként is gyakran szokott lenni ,egy hónapban kb 10-15 alkalommal biztos érzem ,hogy átéltem valamit azelőtt ugyanúgy :) Ezt meglehet szüntetni vagy lehet tovább fejleszteni ,hogy a jövőt is érzékeljem ne csak az adott pillanatot ? vagy hagyjam ?2017. júl. 15. 13:36
11/14 anonim válasza:
Ugyan már thoomas. Jó ideje járok ebben a vendéglőben és jól tudom, hogy ebben a műfajban nektek jó sok felhasználótok van. Egyszer-kétszer évente valamikor néha beszélgetni szoktam egy-két felhasználóval privátban, de nem egy alkalommal küldtek nekem üzenetet más és más felhasználóról. Végül már meg sem lepődök amikor azt olvasom, hogy "én vagyok az csak egy másik felhasználóról" neked is van öt-tíz, amit pontozásra használsz, de közben teszed magad. Ha mindenki olyan ártatlan lenne nem kéne börtön. 😏
12/14 anonim válasza:
Amúgy én eddig csak téged pontoztalak le hatszor thoomas, fent van a toplistán. Mindjárt hét lesz. 😊
13/14 thoomas26 válasza:
Teljes képtelenségeket állítasz, ezen az egyetlen néven vagyok csak, a 6 pontodat pedig kérdésért kaptad, nem értékelésért, de mindegy is... Nagyon tévúton jársz velem kapcsolatban, de úgy látom, bármit is mondhatnék, nem segítene rajtad. Ha abban leled örömöd, hogy folyamatosan rágalmazol, sajnálatos tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!