Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az érzelmi telepátiát lehet...

Az érzelmi telepátiát lehet tudatos üzenésre használni?

Figyelt kérdés
2017. júl. 9. 04:33
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
26%
#10 Ha megbámulsz valakit, persze, hogy zavarba jön. Ehhez nem kell telepátia :)
2017. júl. 9. 12:40
 12/39 anonim ***** válasza:
0%

"nyilván nem működik mindenkinél ,de vannak róla elég hiteles beszámolók.."

Dehogy vannak, csak te vagy hiszékeny.

"én se hinnám el alapból , de mivel már tapasztaltam hasonlót , ezért elhiszem h lehet másoknál is."

Csak annak hitted, valójában hallucináltál.

" CSak gondold át az agyunk elektromágneses hullámokat bocsát ki , sőt az egész testük simán lehet h a hasonló vagy épp az ellentétes hullámokat valaki tudja érzékelni.. Sztem van benne logika."

Nem bocsát az ki semmiféle hullámot. A neuronok elektromosságot bocsátanak ki, amit a közvetlenül fejbőrhöz érintett érzékelővel lehet csak érzékelni, a fejen kívül nem.

"A telepátia létezik, de laboratóriumi körülmények közt gyakorlatilag lehetetlen ezt bebizonyítani ismételt kísérletekkel. Általában szoros kapcsolatban állóknál spontán jön létre, amit szándékosan nehéz előidézni. Többnyire nagy érzelmi kitöréseknél jön létre, ami lehet pozitív és negatív is, és hatalmas energiák szabadulnak fel ilyenkor. Szerintem ennek van fizikai korláta, és kb. 1 méterig működik, aminek akár üzenetértéke is lehet."

Bizonyíték persze semmi, csak kitaláltad az egészet.

2017. júl. 9. 12:41
 13/39 anonim ***** válasza:
7%
Telepátia szerintem sem létezik abban a formában, amiben a legtöbben elképzelik. Pl. telepátia az ha valakire erősen gondolsz, aki hozzád nagyon közel áll, és ő is gondol rád egyidőben ( véletlen ) akkor tuti egymásra akadtok valamilyen formában. De tudatosan létrehozható telepátia nem létezik. Próbálkoztam régen vele évekig tartó meditáció után, de azt kell mondjam, nagyon sok kitalált dolog létezik, aminek semmi köze a valósághoz. A telepátia az lenne mikor szerencsés esetben a másik is gondol rád, és pl. egyszerre ráírtok egymásra.
2017. júl. 9. 13:14
 14/39 anonim ***** válasza:
32%

Azért az se semmi, hogy az ezotéria kategóriában nullára van pontozva az, aki szerint létezik telepátia. Már tényleg szét trollkodják az egész ezo témakört azok, akiknek semmi keresnivalójuk nincs itt.

Ide tényleg semmi értelme nincs már írni, és kérdést feltenni sem.

2017. júl. 9. 13:27
 15/39 anonim ***** válasza:
0%
Én nem azt mondtam, hogy nem létezik telepátia. Egyszerű a magyarázatom rá: a telepátia az amikor te gondolsz valakire, és ő éppen mondjuk rád gondol abban a pillanatban ( tehát véletlen ) , most ebbe belemagyarázhatod hogy rá gondoltál ő ezért gondolt rád, vagy oda-vissza. Ha működne telepátia olyan formában, mint amilyennek feltűntetik szerintetek már a világ nem lenne régen megváltva? Nem lennének sem háborúk, sem tűntetések, mindenki békében élne, hiszen mindenki összekapcsolódna a nagy Mátrixban, és innentől 1 bolond 100at csinál alapon már rég ki kellett volna pusztulnia a világnak, vagy egy újabb békés világnak teremtődnie. A sok jóga írások, meg egyebek pedig parasztvakítás. Egy dolog igaz a meditációból és a jógából: valóban képes bizonyos agyi területeken aktiválni/deaktiválni - ezáltal egy optimális idegrendszeri ( belső béke ) állapotot megteremteni. Semmi több.
2017. júl. 9. 14:15
 16/39 anonim ***** válasza:
7%
#14 Nullára van itt mindenki mindenhol pontozva, nem kell vele foglalkozni.
2017. júl. 9. 14:23
 17/39 thoomas26 ***** válasza:
61%

Minden gondolatunk egy hatalmas erővel bíró energia. Ha valakire gondolsz, a gondolat (a mi általunk ismert időre és térre való tekintet nélkül) azonnal ott van "annál", akire gondoltál. Ha ő ezt képes érzékelni, akkor beszélhetünk sikeres telepátiáról, tehát gondolat átvitelről.

Azok között, akik valamely okból szorosabb érzelmi szállal kötődnek egymáshoz, erősebben működhet mindez. De a lényeg; a gondolaton nem múlik a telepátia, az csupán a fogadó érzékenységétől függ.

2017. júl. 9. 14:36
 18/39 anonim ***** válasza:
0%

De szerintem ez olyan, hogy gondolsz valakire, és ha ő is éppen akkor rád gondol valami okból kifolyólag bele lehet magyarázni, hogy azért gondolt rám x, mert én y-ként ő rá gondoltam előtte... :D

Sokszor volt hogy gondoltam másokra és még érzéseket is küldtem irányukba 5 év folyamatos meditáció után - semmi hatása nem volt. Szerintem nem létezik olyan telepátia, mint amilyenről beszél némely jóga írás, vagy egyéb elvont cikk.

2017. júl. 9. 14:51
 19/39 anonim ***** válasza:
de most mi van? miért lett mindenki lepontozva? Aki mellette van, és aki ellene és nem hisz benne az is?:D
2017. júl. 9. 20:23
 20/39 anonim ***** válasza:
Mit számít a lepontozás? Boldogabb ember leszel tőle vagy boldogtalanabb? Számít valamit is mi van egy virtuális világban? Éljük a való életünket, melyből csak egy van, többre megyünk vele. Legalább lesznek szép emlékeink, élményeink is. :)
2017. júl. 9. 20:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!