Az érzelmi telepátiát lehet tudatos üzenésre használni?
"nyilván nem működik mindenkinél ,de vannak róla elég hiteles beszámolók.."
Dehogy vannak, csak te vagy hiszékeny.
"én se hinnám el alapból , de mivel már tapasztaltam hasonlót , ezért elhiszem h lehet másoknál is."
Csak annak hitted, valójában hallucináltál.
" CSak gondold át az agyunk elektromágneses hullámokat bocsát ki , sőt az egész testük simán lehet h a hasonló vagy épp az ellentétes hullámokat valaki tudja érzékelni.. Sztem van benne logika."
Nem bocsát az ki semmiféle hullámot. A neuronok elektromosságot bocsátanak ki, amit a közvetlenül fejbőrhöz érintett érzékelővel lehet csak érzékelni, a fejen kívül nem.
"A telepátia létezik, de laboratóriumi körülmények közt gyakorlatilag lehetetlen ezt bebizonyítani ismételt kísérletekkel. Általában szoros kapcsolatban állóknál spontán jön létre, amit szándékosan nehéz előidézni. Többnyire nagy érzelmi kitöréseknél jön létre, ami lehet pozitív és negatív is, és hatalmas energiák szabadulnak fel ilyenkor. Szerintem ennek van fizikai korláta, és kb. 1 méterig működik, aminek akár üzenetértéke is lehet."
Bizonyíték persze semmi, csak kitaláltad az egészet.
Azért az se semmi, hogy az ezotéria kategóriában nullára van pontozva az, aki szerint létezik telepátia. Már tényleg szét trollkodják az egész ezo témakört azok, akiknek semmi keresnivalójuk nincs itt.
Ide tényleg semmi értelme nincs már írni, és kérdést feltenni sem.
Minden gondolatunk egy hatalmas erővel bíró energia. Ha valakire gondolsz, a gondolat (a mi általunk ismert időre és térre való tekintet nélkül) azonnal ott van "annál", akire gondoltál. Ha ő ezt képes érzékelni, akkor beszélhetünk sikeres telepátiáról, tehát gondolat átvitelről.
Azok között, akik valamely okból szorosabb érzelmi szállal kötődnek egymáshoz, erősebben működhet mindez. De a lényeg; a gondolaton nem múlik a telepátia, az csupán a fogadó érzékenységétől függ.
De szerintem ez olyan, hogy gondolsz valakire, és ha ő is éppen akkor rád gondol valami okból kifolyólag bele lehet magyarázni, hogy azért gondolt rám x, mert én y-ként ő rá gondoltam előtte... :D
Sokszor volt hogy gondoltam másokra és még érzéseket is küldtem irányukba 5 év folyamatos meditáció után - semmi hatása nem volt. Szerintem nem létezik olyan telepátia, mint amilyenről beszél némely jóga írás, vagy egyéb elvont cikk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!