Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért követ a szám?

Miért követ a szám?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy furcsa kérdéssel jönnék. Van egy egy szám, a 23-as. Ez a szám már legalább 6 éve kerget és már lassan beleőrülök. Hasonlóan vagyok mint a '23-as szám' című film, csak én nem gyilkoltam.

Ez a szám mindenhol ott van..akárhányszor megnézem a telón az időt.. ránézek itthon valamire, vagy a buszon.. városban, suliban..mindenhol! A tv-ben is hallom ha nézem egyáltalán..

Ma reggel mentem befizetni a csekket, és a 23as ablakhoz hívtak.

Az ismerőseimnek amikor ezt elmondom, már pár nap után visszahallom hogy ők is látták és mit tettem velük mert ez gyakoribb..

Nem tudom mi ez, de már nagyon ijesztő mert tényleg mindenhol ott van! Mit jelenthet ez?

L/17

2017. júl. 6. 16:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahha, vagy még nem tudsz arról, hogy kit öltél meg.
2017. júl. 6. 17:08
 2/6 anonim válasza:
1. hatalmas comment XD, nem tudod figyelmen kívül hagyni? engem nem nagyon érdekelne én régen a 69 et láttam mindenhol és mindenhol azt hallottam, de mára nem is gondolok rá és nem veszem észre
2017. júl. 6. 17:35
 3/6 anonim ***** válasza:
2. nézd meg a filmet amúgy, abba se tudta a srác, amúgy nem tudtam komolyan venni a színészt xd, de abba is így volt, nem dudott róla meddig hogy az egészet ő találta ki meg minden :D
2017. júl. 6. 17:56
 4/6 anonim ***** válasza:
+ a 6 az ördög száma nem, szerintem nem, mert az a szerencseszámom xd, meg a 9 amugy is páratlan, az sokkal gonoszabb xd..
2017. júl. 6. 17:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez egy film, Jim Carey a főhös. Ír egy könyvet a 23-as számról. Bekerül agymosásra. Majd mit sem sejtve megveszi saját könyvét, és kezdődik minden elölről. A film vége felé a felesége elmondja, azt a könyvet ö írta.
2017. júl. 6. 20:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyszerűen bemesélted magadnak valamikor, és azóta sokkal jobban figyelsz erre a számra, mint a többire. Lásd a barátnőid: velük ugyanez történt, pár nap alatt beprogramozták magukba, hogy erre a számra különösen figyeljenek.
2017. júl. 6. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!