Augusztus 27-én tényleg világvége lesz?
Ha ez a kérdés komoly, akkor a világvége már elkezdődött, és az emberi faj kihalása csak megtisztulás lesz a Földnek...
(a normálisak talán megússzák valahogy, pl az ufók kimenekítik innen)
Komoly? :0
Nekem Justin Bieber egypetéjű ikertestvére azt mondta Obama titkos gyíkember gyűlésén, hogy Angela Merkell hozza el a világvégét 2017. július 19-én. A lengyel strandolókkal fogja beteljesíteni akaratát, akik az egyiptomi piramisokat építő idegenekkel a testükben minden embert rabigába hajtanak a varázskristályaik erejével, miután Bruce Lee leadja a titkos poszátahívást. A poszáták hintón hozzák el Abraham Lincoln és Adilf Hitler közös hibernált lombik gyermekét, Abradolf Lincolert, aki új egyházat alapít, mellyel átmossák az emberek fejét, és azt hiszik majd, hogy a fingtől való undorodás inspirálta halál az egyetlen út a dicső albínó-pávaembermenyország felé.
igen tényleg világvége lesz! A Hiteltelen magazin is megírta, hogy namostaztán tényleg jönnek a reptoidok, krixkraxok meg az annunakik leigázni a Földet!
Ráadásul a lumbulábiak és a guargumik is segítenek majd nekik, veszélyes népség mind!
Jaaaaajjj fusson mindenki szerte-szana, végünkvaaaan!
Igen, biztosan igaza van a barátodnak.
Ki mást idéznének meg a zsidók, mint Hitlert? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!