Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi lett azokkal az emberekkel,...

Mi lett azokkal az emberekkel, akik szentül hitték, hogy lesz világvége?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Már nagyon régóta kíváncsi vagyok erre. Még anno mikor ez az egész őrület kezdődött, a tv tele volt olyan emberekkel akik elzarándokoltak erdőkbe, hegyekbe, több milliókat költöttek bunkerekre, és mások azért fizettek hogy ide költözhessenek. Na valahogy azt soha a büdös életbe sehol nem láttam/hallottam hogy velük mi lett. Valaki esetleg tud valami videót vagy hírt?

2017. júl. 1. 01:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Visszaszivárogtak, jelenleg 2020-ra edzenek. Vagy már eljött nekik a világ vége.
2017. júl. 1. 01:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmi,élnek mint marci hevesen és vakarják ott ahol viszket. Én is ismertem egyet, bunkerja is volt, ott ahol háza, eladta az egészet ca. 500 millióért (nem vicc). Most azt vallja szabad élet szabadság, nomádkodik.
2017. júl. 1. 01:31
 3/5 anonim ***** válasza:
* cca.
2017. júl. 1. 01:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor mindig megmagyarázzák utólag, hogy nem is úgy volt, meeeeert igazából csak egy spirituális korszakváltás történt, szóval a világvége az nem is világvége, vagy pedig Isten vagy amiben éppen hisznek, meggondolta magát; sőt, éppen azért maradt el a világvége, mert ők, a nagyszerű kiválasztottak olyan igazhitűek bizonyultak, hogy az aktuális istenük miattuk vonta vissza a programot.

Szóval valami kimagyarázás mindig van, olyan sosincs, hogy bocs, hülye voltam. :)

2017. júl. 1. 02:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia.

A "világvége-ipar" jó biznisz bizonyos köröknek érdeke, hogy az átlagember feje hülyeségekkel legyen tele. A Jehova tanúih köthető a világvége várás, jóslatuk sosem igazolódott be.

Akik a hegyekbe,erdőkbe költöztek, nem jönnek vissza, mert szégyelik a pofájukat; az menekül akinek vaj van a füle mögött.

2017. júl. 1. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!