Van annak valami misztikus oka vagy célja, hogy az árvíz "mindig" az Orbán-kormányt sújtja?
Mi lehet a haszna ennek a pechnek? Pl. nő-e így a társadalmi összefogás?
"Materialisták kíméljenek jeligére..."
Nem csak az Orbán-kormány idején voltak árvizek,legfeljebb nem mindig ilyen súlyosak.
Haszna pedig nem lesz semmi,a társadalmi összefogás nem fog nőni. A magyarokra ez nem jellemző.
Nem misztikus okai vannak,hanem a klíma változás. Máshol is vannak árvizek,szunamik, és egyiknek sincs misztikus oka.
De ha szeretnéd ezt hinni,akkor hidd.
Érdekes gondolat az aszály meg mindig az mszp-s kormányokat súlytja? 2003, 2007 nagyon aszályos volt és 2008, 2009 se bővelkedett a csapadékban.
Ebben nem igazán lehet belemagyarázni a politikát, meg az ezoteriát, bár nem lehetetlen. De ez hülyeség.
Hogy egyesek milyen összefüggéseket találnak huhúúú lol
Igen szerintem az a baj, h Orbán Viktornak narancssárga az aurája, és ez vonzza az árvizet, ami aztán befolyásolja a karmát meg az aszcendenst, és nem elhanyagolható a bolygók állása sem, valamint az, hogy ha Orbán V. születési dátumát összeadjuk, aztán az árvizek időtartamával elosztjuk, és beszorozzuk a
az árvizekkor látható csillagok összegének 1, 4354 százalékával, annak az eredménye is utal egyértelmű sorsszerű dolgokra. Jah, és persze ha most az MSZP-re szavaztunk volna mind, akkor most sütne a nap persze!.....ez a kategória....agyrém.....tudom, minek nézem, és válaszolok ha nem hiszek benne blablabla, szavazzatok le nyugodtan.....de azért arra számítsatok, h aki leszavaz, azt elátkozom, és készítek vudubabákat, amiket jól megszurkálok majd, félelmetes, nem ?
xD
Valóban nem véletlenül kértem, hogy
"Materialisták kíméljenek jeligére..."
Ebben a körben nyílt titok, hogy "nincsenek véletlenek", és én éppen ezt a határt feszegetem, mármint hogy a józan ész és az ezotéria határa hol is lehet....
Akit ez nem érdekel, az ne olvassa, ne kommentálja.
Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!