Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ma reggel mikor felébredtem,...

Ma reggel mikor felébredtem, de még az ágyamban feküdtem, éreztem ahogy a párom megölel. Nem csak elképzeltem, éreztem ahogy magához szorít, és én is megöleltem őt. Ez mi lehet szerintetek?

Figyelt kérdés
Igazából én sem értem, sose történtek még velem ilyen dogok, ezért sem tudom hogy hova kéne írnom a kérdést. de nagyon furcsa, és nem tudom mi volt ez. a sztori annyi hogy megölelt, aztán el akart engedni, majd mondtam neki hogy öleljen meg jobban és magához szorított. nem álmodtam, ébren voltam már. szerintetek ez mit jelenthet? vagy miért történt? igazából magyarázatot keresnék, de az ilyenekre pontos magyarázatot nem tudok elképzelni. először történt velem ilyesmi, kicsit félek. :/
2017. júl. 3. 15:17
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
jaj miket meg nem tudok.. köszönöm szépen! ez egyre érdekesebbnek hangzik
2017. júl. 3. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!