Ma reggel mikor felébredtem, de még az ágyamban feküdtem, éreztem ahogy a párom megölel. Nem csak elképzeltem, éreztem ahogy magához szorít, és én is megöleltem őt. Ez mi lehet szerintetek?
Esküszöm azt hittem poénból írtad ki a kérdést, és hogy tipikus szarkasztikus humor, már majnem vissza is írtam valamit, jót nevettem:D
Viszont a kommentedet olvasva már sokkal másabb a helyzet. Ezek szerint nagyon szeretheted, ha már annyira hiányzik hogy fizikailag érzed az ölelését. Nincs ebben semmi természetfeletti, csak az agyad tréfált meg. Remélem hamarosan újra látod a párodat és megoldódik a helyzet:)
Igen, viccnek tűnik, ha én olvasnám én is nevetnék rajta.. de nekem kicsit ijesztő volt, de akkor teljesen normális. Igen, nagyon szeretem a páromat és eszméletlenül hiányzik. Köszönöm szépen a kedves szavaidat kedves 8. válaszoló!
És mindenkinek köszönöm aki válaszolt a kérdésemre. Ezer köszönet!!
A párod hiánya miatt benned kialakuló erős, érzelmi töltés és a vágy segítségével sikerült összehoznod önmagad számára ezt a megtapasztalást.
Ez, tulajdonképpen egy kisebb teremtés volt a részedről! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!