Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szeretem a hollókat. Mi a...

Szeretem a hollókat. Mi a szerepük az ezotériában?

Figyelt kérdés
Ti is szeretitek a hollókat?
2017. jún. 16. 19:56
 1/5 anonim ***** válasza:

Én szeretem:)

Télen amikor a fekete kabátomban járok köztük, akkor érzem, hogy nem vagyunk iddegenek.

2017. jún. 16. 20:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Lélekvivő madár, amely a két világ – az élők és a holtak világa – között képes haladni, érintve ezek határait. Több mitológiában az istenek küldötteként érkeznek az emberekhez, a mesékben, mondákban különös, sötét aura lengi körül őket, még akkor is, ha élelmet hoznak, vagy figyelmeztet a közelgő vészre. Ezen dolgok miatt titokzatos, kettős lénynek képzelték az elmúlt korok emberei, még az is előfordult, hogy megjelenése félelmet ébresztett…

ezt talaltam remelem hasznos volt :)

2017. jún. 17. 11:21
 3/5 anonim ***** válasza:

A legintelligensebb madár.

A passio (Mel Gibson) című filmben is szerepet válalt egy holló.

Amikor Jézus a kereszten mondja a latornak "még ma velem leszel a paradicsomban"

Egy másik bűnös, kineveti őket, és akkor a keresztre száll egy holló, és kiszedi a szemét. Nagyon brutális jelenet, de az egész film kegyetlenül brutális látványt mutat.

A hollókra Brandon Lee egyik filmjében figyeltem fel. A címe: Holló.

Két részes, a másodikban meghal Bruce Lee fia (baleset).

2017. jún. 17. 20:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia

Amennyire tudom tanácsadó és irányt mutat de a másik feladatáról is többhelyen hallottam hogy közvetít a túlvilág és az e világ között. Azt viszont személy szerint hülyeségnek tartom hogy negatív dolgokkal társítják. Keresztesek meg a mestereik hülyesége. Nagyon inteligens és nemes állat a Turáni mitológiában és az amerikai indiánoknál is egyik leg jobban tisztelt toteme ott pl úgy tartják egy holló tartja a napot hogy el ne szökjön. Aturániak és ógermán mondák szerint a halottakért küldik őket hogy vissza vezesse őket az égi hazába (valhalla;elízium;örökmezők stb..) de a bölcsesség hordozójának is targják. Még annyit tennék hozzá hogy nem véletlen volt mátyás címerében :P

2017. jún. 18. 22:49
 5/5 anonim válasza:

Én szeretem a hollókat, a második kedvenc madaram a pingvin után.

Szerepüket pedig már leírták előttem.

2018. márc. 25. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!