Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezotériában hívők, mit szóltok...

Ezotériában hívők, mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés
Randy Orton évek óta leplezi le a "paranormális képességekkel" megáldott embereket és eddig egytől egyig mind csaló volt, egy sem volt hiteles. Ezek után hogy tudtok még hinni ebben az ezós maszlagban?
2015. okt. 18. 14:51
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Jogos a kérdés, de a 99 csaló létezése vagy szándékos generálása, nem bizonyíték csak elgondolkodtató.
2015. okt. 18. 14:54
 2/6 anonim ***** válasza:
70%
Az ezotériának ezernyi ága van, paranormális képességek csak egy a sok közül, és csalók mindenhol vannak, ahhoz még ezotéria sem kell.
2015. okt. 18. 15:10
 3/6 Legoman ***** válasza:

Tapasztalatok útján lehet benne hinni.

Én megtapasztaltam sok dolgot, és ha találtam valami újat, amit nem ismertem, akkor próbálgattam, és gyakorolgattam. Majd mikor már ment, és mindig sikerült, akkor elkönyveltem annak, hogy működik, és többet nem is foglalkoztam vele.

Viszont ezzel nyertem tapasztalatot, megerősítést, és rájöttem a képesség azon részére, hogy miként bírjam működésre.

De csak azért gyakoroltam, hogy meglássam működik-e.

Egyébként ki ez a Randy Orton? Csak mert mikor utánaakartam nézni, akkor egy sportolót adott ki.

2015. okt. 18. 15:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Persze mert akinek van, nem hireszteli, a csalók annál inkább.
2015. okt. 18. 15:57
 5/6 Legoman ***** válasza:
100%

A csalók magától értetődően híresztelik, hisz ők pénzt akarnak lehúzni az emberekből.

Aki pedig a paranormális képességeket akarja vizsgálni, az ahhoz fog elsőnek odamenni, aki azt állítja magáról, hogy ő bír ilyen képességgel.

2015. okt. 18. 16:05
 6/6 anonim ***** válasza:
"Az ezotériának ezernyi ága van" --> és mind egytől egyig baromság. Ha egy is igaz lenne, tudománynak hívnák és nem női magazinok mellékletében terjesztenék.
2015. okt. 20. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!