Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Most megnyílt a harmadik...

Most megnyílt a harmadik szemem, vagy mi?

Figyelt kérdés
Apám nagyon sok dolgot tud a szellemekkel meg ilyen dolgokkal kapcsolatban, és ezek engem is érdekelnek, van sok "láma" barátja. Miután meghalt a mamám akivel éltem, megjelent nekem egy fekete nagy magas kalapos ember, és a fejét rázta, jobbra-balra. Olvasgattam, és ez a harmadik szem gondja lehet, de már 12 éves vagyok, és bőven át léptem a 7 éves kort, és nem vagyok megkeresztelve. Olvastam azt is, hogy a harmadik szem egy dimenziók közti átjáró, és hogy hirtelen haláleset stb nyílik meg, vagy esetleg az a feladatod, hogy megnyíljon, vagy nyitva is marad, és ugye a meghalt személy rajtad keresztül próbál segítséget kérni, vagy mi. Voltam már én is ilyen lámánál meg jóginál, és azt mondta nekem, hogy csak tanuljak, és tanuljak. Valaki tudna segíteni, hogy ez mi, vagy miért van? Meg egyszer megálmodtam, hogy jézus meg krisztus két külön személy volt, és mikor felkeltem azon a napon a híradóba hallottam. Előre is köszönöm a válaszokat.
2017. jún. 9. 18:15
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Ja igen, és régebben, mielőtt elmentem volna egy lámához, hogy elűzze a rosszat, mindig a tök jó álomból egyszercsak nagyon rossz lett, és egy végigsuhanó hang hallatán felkeltem, és ott volt. És mostanában megint kezdd előjönni. És valami olyasmit mondott apám, hogy ez a fekete ember életrekelhet, és most azon töprengek, hogy magamhoz hívjam, és megpróbáljak beszélgetni vele.
2017. jún. 9. 18:22
 2/11 anonim ***** válasza:
32%
szerintem a 20. szemed nyílt meg
2017. jún. 9. 19:25
 3/11 anonim ***** válasza:
A jóginak igaza van! Tanulj és tanulj, nem ez a megfelelő hely az ehhez hasonló kérdések megválaszolására. Tanulj a körülötted lévő emberektől, apukádtól meg azoktól a lámáktól vagy mik azok, könyvekből. Próbáld ki az asztrálutazást is :D De a legfontosabb, hogy ha van ilyen képességed csak jó célokra használd, és ne az önön vágyok megvalósítására.
2017. jún. 9. 20:59
 4/11 anonim ***** válasza:
*vágyak
2017. jún. 9. 21:02
 5/11 anonim ***** válasza:
10%
A harmadik szem a lelked fejlettségének a szintje, csak szimbolikusan nevezik így. De még ezt se mondanám spirituális dolognak, egyszerűen kiemelkedő lesz a vizualizációs képessége agyadnak, és lesznek megérzéseid. A halottakkal nem lehet kommunikálni. Még egy hiteles embert se hallottam, aki valóban ilyet tudott volna. Ezek vagy hallucináltak, vagy skizofréniás emberek. Itt magyarországon az a másik, nem is igen vannak lámák. :) De azért szép próbálkozás volt kérdező. ;)
2017. jún. 9. 21:56
 6/11 anonim ***** válasza:
34%
Másik: Jézus igazából nem is létezett, nagyon erre kezd hajlani a tudomány mai állása szerint a tény. Több forrást feltártak, és az akkori irodalmak nem is említenek Jézust, egyedül a Bibliában szerepelt, mint forrás - ami egy jól összetákolt mesefilmnek is megfelel akár.
2017. jún. 9. 21:57
 7/11 anonim ***** válasza:
73%

több ellentmondás is van a történetedben.

Ha anyád meghalt akkor apáddal kell éljél, Ha ő mester meg fejlett meg minden akkor miért a trollgárdát kérdezed?

Nem mellesleg az írásod nem egy 12évesre jellemző.

2017. jún. 9. 23:02
 8/11 anonim ***** válasza:
70%
Hallod e te luki. Bármitől aktívvá válhat a hatodik csakrád szelepe amit harmadik szemnek hínak itt sokan. Amikor a kígyó nèha sziszeg álmában ès meg meg mozdúl, mocorog megnyílik. Amikor öteleted támad ès azt èrzed minden világos ès működőkèpes akkor pedig a korona csakrád is aktív. De mit is koptatom itt az ujjam ahol mindenki látja ès kritizálja azt a mondanivalót ami valószínűleg csak tèged èrdekel.
2017. jún. 10. 01:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Aki pedig szellemekkel dèmonokkal (asztrál lènyekkel) beszèlget, azoknak nem a harmadik szelepük aktív hanem a halántèkcsakrák melyek szintèn nem kapnak szerepet a nagy keleti tanokban pedig energiaörvènyből több van a tested környèkèn mint hinnèd ;)
2017. jún. 10. 01:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ezek a csakrák kitalációk, és nem is léteznek. Meridiánok vannak, az bizonyított. A csakrák max ilyen meridiánpontoknak tekinthetőek, ahol több meridián csatlakozik egymáshoz. Nem hiszem, hogy megnyithatóak vagy bezárhatóak lennének. :) Ezek mind ostoba new age-s marhaságok!
2017. jún. 10. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!