Ede Tóth kérdése:
Tegnap előtt játszottam az Ouija táblával remélem nem fog semmi baj történni, mert fura dolgokat tapasztaltam, mi tehetnék most?
Figyelt kérdés
Egyedül próbáltam ki,sötétben gyertya fény mellett a padláson és egy óra járásával megegyező kört csináltam,majd kérdeztem,hogy van e ott valaki,komolyan vettem és kicsit féltem.Fura módon olyan volt mintha idegrángás következtében öntudatlanul magától mozgott a kezem és olyan név jött ki,hogy XIX aztán inkább abba hagytam de azóta is ha felmegyek a padlásra fura érzéseim lesznek,rossz közérzet és szédülök is.Meg kaparó hangokat hallok az ajtónál2017. máj. 16. 20:17
11/12 anonim válasza:
Istenem de hülye barmok vagytok....
12/12 anonim válasza:
Nem akarlak leteremteni,mert az ember
szeretné megismerni a másik,számunkra
felfoghatatlan,és láthatatlan oldalt,vagy bárminek hívhatod.Erre az
eszközre amit használták egy tiltó táblát tennék fel.Olyat amit Naponta
látsz máshol:vigyázz 380 V .
Csak ez így hangzana:Csak hozzáértőknek! Égess el egy fehér gyertyát,és kérd meg a lelket akit áthívtál,hogy nyugodjon meg,és térjen vissza az eredetéhez.Remélem,
hogy ez elég lesz ahhozhogy békén hagyjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!