Hallot már valaki erről az esetről?
Egy 8 éves kislánynak szívátültetése volt és egy 10 éves kislány szívét kapta aki gyilkosság áldozata lett.
Azután a 8 éves kislánynak rémálmai voltak,le tudta írni a gyilkosság helyszínét,a gyilkos kinézetét és így kapták el a tettest.
Elég hihetetlenül hangzik, de egy regényben oké.
Az orvosi vonatkozását nem nagyon ismerem, de eleve kétséges, hogy gyilkosság áldozata a donor.
Sokkal kétségesebb a jogi háttere. Melyik ország az, ahol rémálmok alapján ítélnek el valakit gyilkosságért?
Szerintem kamu.
Gaál Csaba: Sebészet (Medicina, 2012.)
"Csak ún. kontrollált álló szívű donorból történhet transzplantáció, vagyis olyanból, akinél a keringés összeomlása szakképzett egészségügyi személyzet jelenlétében következett be és ideje pontosan regisztrált. Az ilyen donorból történő szervkivétel esetén a szervek hűtése a keringésösszeomlás helyszínén, a donor műtőbe szállítása előtt megkezdődik."
Lehet ,hogy a' lelkéből is átűltettek valamit az egyik csajból a' másikba .El tudom képzelni ! Ezért nem kell invisible neten szervet rendölni ! Gondóltam régen én is eliszom a' májam veszek másikat ,inkább nem piálok csak ,ha lesz .
Az ilyen álatok akik gyerek szervekért gyilkólnak bele se' merek gondólni . Miért nem mefy el maffiózókat őlni aztal legalább jót tesz . Ok nem mindig ,de azok gonoszak .
Amúgy igaz ? B_szki miért ír mindig N-et M helyett .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!