Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy képes valakit ennyire...

Jézus szolgája kérdése:

Hogy képes valakit ennyire elvakítani a sátán démon?

Figyelt kérdés

azt állítják róla hogy.

A démonok mindig is istenek voltak, és azok is maradnak.

sőt hogy azok csak jót akarnak és hogy Isteni szintre akarják őket emelni.

ezek azt hiszik hogy a pokolban majd csá sátán gyerünk nyomjuk múlassunk lesz?

ja valóban lesz múlatás de nem nekik,hanem sátánnak és a démonaiknak,az ők kínzások fölött.

2017. máj. 11. 22:15
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

nos erre inkább no comment.

ezt tanulmányozd......d

2017. máj. 12. 09:41
 12/32 anonim ***** válasza:
48%

De komolyan, ha már kérdést írsz ki, akkor kulturáltan szólalj meg és figyelj oda a helyesírásra!

Másfelől viszont, mindenki hataloméhes, ilyen egyszerű a válasz.

2017. máj. 12. 10:30
 13/32 anonim ***** válasza:
50%

Ne áruldd el kérdéseddel tárgyi tudatlanságod!

A Sátánról kérdezősködsz, vagy a démonokról?

"Sátán démon", akiről kérdezel, sem ezen, sem a másvilágon nincs, tehát sehogysem vakít el senkit.

2017. máj. 12. 16:12
 14/32 anonim ***** válasza:
53%
Kerdezo, te nem kereszteny vagy, hanem siman csak nincs ki a negy kereked. Egyetlen osszeszedett, hibatlan mondatot nem tudsz leirni, ertelmetlenul dobalod egymas utan a szavakat. Kezeltesd magadat, a vallasi pszichozis nem trefadolog, nem szabad felvallrol venni.
2017. máj. 12. 17:33
 15/32 anonim ***** válasza:
57%

Te, a nevedben is benne van, SZOLGA vagy. Én nem szolgálok senkit - nem vagyok sátánista, de démonokkal dolgozom, ha ők is dolgoznak velem. Mire jó neked az, hogy szolgálsz valamit, valakit? Feltámadás, örök élet? Egy örök életnyi szolgaság, ebben hiszel? Mert én nem. A démonok közül sokakat igenis istenként tiszteltek régen, ezért is olyan hatalmasak.

A pokol pedig nem létezik, de gondolj már bele, ha feltételezzük, hogy létezik - a pokol az a hely, ahova a Sátán begyűjti azokat az embereket, akik egész életükben mellette voltak, szövetségesei voltak, neki tetsző dolgokat tettek, hogy aztán az örökkévalóságig kínozza őket? :D Logikus...

2017. máj. 12. 18:59
 16/32 A kérdező kommentje:

amint benne van a kérdésben sátán és a démonai.

hogy szolga vagyok igen Isten szolgája,de ezt nem igazán értheted.

mert nincs különbség.

a legkisebb olyan mint a legnagyobb,de mind1.

ehez ismerni kellene a Bibliát hogy érthető legyen.

még annyit hogy már választ kaptam a kérdésemre.

Hogy képes valakit ennyire elvakítani a sátán?

hát ezek után már nem csodálkozom.

tovább nincs kommentem.

az úr áldjon meg mindenkit,és köszönöm a válaszokat.

2017. máj. 12. 19:23
 17/32 anonim ***** válasza:
44%

Pontosan értem. Nincs különbség. Minden emberben megvan a lehetőség, hogy a saját életében ő legyen a saját maga istene. Nekem ez a célom, nem valami eszményképet szolgálni, alárendelni magam.

Lehet élni félelemben, birkaként. "Isten báránya." És lehet élni félelem, haszontalan kötöttségek nélkül, felismerve a saját isteni valódat - lehet, de nem kötelező.

2017. máj. 12. 19:41
 18/32 anonim ***** válasza:
59%

Egyébként olvastam a Bibliát, ellentétben sok kereszténnyel, akik csak beszélnek róla... Ismerd meg a másik oldalt alapon. Az az istenkép, amit fest, hát... felőlem mindenki azt csinál, amit akar, szolgálhatja, mi közöm hozzá, ártani nekem nem árt, de számomra egyáltalán nem pozitív.

Több ezer éves démonok szólnak az emberhez úgy, mint akiben egyenlő felet látnak, ha az ember úgy szólítja meg őket. És nem csak démonok (akik persze árthatnak is, nekik is szabad akaratuk van és alapjában tényleg negatív töltetű lények), hanem ősi entitások, ősibbek, mint a kereszténység... Hajlandóak beszélni az emberrel, tanítani, méltó félként tekinteni rá. Ez nekem nem azt sugallja, hogy az ember természeténél fogva szolgaságra van ítélve, hanem épp az ellenkezőjét. De mondom, felőlem, engem nem zavar.

2017. máj. 12. 19:53
 19/32 anonim ***** válasza:
35%

kérdező.

majd Isten előtt minden ember megfog állani és számot adni a tetteiről.

és ugye azt tudjunk hogy a sátán a gyehennában fog vettetni az összes démonaival és az ő követőivel együtt.

akik fölveszik a sárkány pecsétjét.

2017. máj. 12. 20:03
 20/32 anonim ***** válasza:
59%
Nagyon várom, hogy az összes emberrel és démonnal együtt felállhassak Isten színe elé, majd megfogom Azazel kezét, hogy ne féljünk annyira! Röhej... :D
2017. máj. 12. 20:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!