Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért hallok ilyeneket?

Miért hallok ilyeneket?

Figyelt kérdés

Már nem egyszer előfordult, hogy olyat hallottam, hogy a nevemen szólítanak, amikor senki sem volt otthon rajtam kívül.

A kis húgom is hallott ilyeneket, de rajta kívül senki nem hallotta ezt...

Egyszer olyan is volt, hogy egy éles sikítást hallottam, de csak én.. Ez miért van?

2017. ápr. 21. 17:28
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Értem.

Köszönöm.

2017. ápr. 22. 16:20
 12/12 anonim válasza:
Nekem is volt ilyenem,sot lattam is felelmetes dolgokat...elkezdtem rettegni s egyre tobb lett nem hagytak beken...mire egy ismerosom aki spiritualis korokbe jart azt mondta hogy ez azert van mert annyira felsz toluk hogy folytonrajuk gondolsz igy bevonzod oket s akkor tudatosult bennem hogy igen ez igy van,azota viszaszorultak a dolgok s megszunt a felelmem is :) mert tudom hogy nem arthatnak nekem,mondjuk nalam sokkal erosebb dolgok voltak hangoknal is.Nekem nagymamam boszorkanysaggal foglalkozott,kapott egy idegentol egy konyvet s abban voltak benne ezek a vegere mar nagyon felt,rettegett valamitol.A lanyai miutan meghalt kezdtek almodni dolgokat(ki hal meg a csaladban,halott testverrel valo beszelgetes...stb) a legdurvabb megis az enyem mert en kepes vagyok bevonzani dolgokat s latni is,volt egy kirandulasunk ahol betettek egy szobaba aludni s lefekves elott valamit lattam a falon,csunya volt nem reszletezem mert hosszu lenne de nem mertem ott aludni,reggel kerdeztem a tulajt hogy valami nincs azzal a szobaval?s o mondta h mar 3x kigyulladt s leegett d enem tudjak mi az oka,vagy egyszer kesoig fent tanultam amikor raneztem a konyvemre aminek feher volt a boritoja kis viragokkal olyan volt mintha elkezdenenek a viragok osze menni s egy bagoly lett belole.megilyedtem s bevagtam a taskamba amire az ablakban egy feher bagoly jelent meg,lefenykepeztem s megmutattam a barataimnak,mert nem hittek el hogy tenyleg ott volt amire ok is megijedtek xd ,volt olyan is hogy a testem onmagatol felkelt mikozben en ott voltam de nem tudtam tenni ellene s mentem s azt valaszoltam mindenkinek hogy:feladatom a rend orzese,vagy hogy almomban magamat lattam ahog alszom s megebredtem es tenyleg abban a pozban voltam amiben elaludtam,szerintem ezek olyan dolgok amik azt akarjak hogy foglalkozzak veluk de ha kizarom oket akkor nincs eselyuk nalam :) amikor tortenik ilyesmi mindig eljatszom hogy nem latom oket,nincsenek ott pedig azert elegge rettegek belul,de nem tudnak bantani amig nem engeded oket.Remelem segitettem
2017. ápr. 23. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!