Mit tehetek az ellen, hogy ha valamit hallok vagy látok az megtörténik velem is?
nem képzelem be egyáltalán.
sőt szoktam már mondogatni is h töröl töröl, ezt a tvben hallottam, hogy javasolják
a szűrő az jó ötlet. annó valaki javasolta h amikor anyámmal beszélek, és ő rendszerint erősen panaszkodik, akkor képzeljek magam köré egy arany vagy fehér burkot, ami nem engedi át . elképzeltem, bár erősen kellett koncentrálnom, vagy ezért vagy azért, de anyám hirtelen abbahagyta, és normális dologról kezdett beszélni.
namost akkor szűrőben járkáljak egész nap?
+1 az elsőnek.
Menj el orvoshoz...
A negatívumnál sokkal gyorsabban válik valóra, a vonzásnál is egyaránt, mivel az ember szinte majdhogynem ebben viszi bele a legtöbb érzelmet, és éli át.
Én is szoktam hasonlóan érezni.
Sokáig betegségekről sem szeretek hallani, és beszélni, mert folyton automatikusan elképzelem magam, és érzem át a helyzetet, viszont ilyenkor szépen lassan visszaterelem a gondolataimat a pozitívum felé, és hálásan megköszönöm azt, hogy egészséges vagyok, vagyis ezt mondom magamnak hálát érezve:
"Köszönöm hogy egészséges vagyok!"
Kicsit még el is mosolyodok, és utána minden elmúlik, majd visszaterelem a figyelmemet a külvilágra, és tudatosítom magamban a környezetet, hogy visszatérjek.
Lényegében nem kell képeket nézegetnek, csak adj hálát, hogy egészséges vagy. :)
A hála érzete nagyon nagy segítség a pozitív gondolkodásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!