Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért hallok ilyeneket?

Miért hallok ilyeneket?

Figyelt kérdés

Már nem egyszer előfordult, hogy olyat hallottam, hogy a nevemen szólítanak, amikor senki sem volt otthon rajtam kívül.

A kis húgom is hallott ilyeneket, de rajta kívül senki nem hallotta ezt...

Egyszer olyan is volt, hogy egy éles sikítást hallottam, de csak én.. Ez miért van?

2017. ápr. 21. 17:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Az Úr szólt hozzád vagy egy belső hang. Van is ilyen mentális betegség is, asszem S-el kezdődik és N-nel végződik. 😏
2017. ápr. 21. 17:43
 2/12 A kérdező kommentje:

Értem.

De a sikítás is?

Komolyan úgy hangzik, mintha valami segélykiáltás lenne.

Mintha valakit gyilkolnának.

2017. ápr. 21. 17:56
 3/12 thoomas26 ***** válasza:
A környezetedben lévő entitások, szellemi lények próbálhatnak kommunikálni veled, s ha te egy erre érzékeny tudatállapotban vagy, hallhatod őket. Azonban a saját tudatod is hozhat létre hasonló élményeket, főleg ha egy negatív (pl. félelemmel teli vagy stresszes) tudatállapotban/lelki állapotban vagy. Ha az élmény okozója külső, akkor a tudatállapotod függvénye az érzékelése, így jó eséllyel csak te hallod, ha belső, akkor pedig egyértelműen csak te hallod.
2017. ápr. 21. 18:04
 4/12 anonim ***** válasza:

És miért ne lehetne sikítás?

Egyébként valaki sikítva a neveden szólít vagy mi? Segélykiáltás? Miket kiabál, és női vagy férfi hang? Esetleg ismerős lehet neked a múltból mondjuk? Volt e valami traumád a múltban? 😏

2017. ápr. 21. 18:31
 5/12 A kérdező kommentje:

Utolsónak.

Női hang.

Csak egy egyszerű sikítás, nem a nevemet kiáltja.

2017. ápr. 21. 19:02
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem, nem ismerős.
2017. ápr. 21. 19:03
 7/12 anonim ***** válasza:
A fejedben hallod a hangot vagy van forrása is? Mellesleg milyen gyakran hallod? Pontosan mit szokott hallani a kishúgod? Hány éves?
2017. ápr. 21. 19:09
 8/12 anonim ***** válasza:
Egy időben éjszakás műszak után amikor lefeküdtem és kezdtem elaludni, mindig hallottam egy egy zavaró hangot kb 1mp-ig. A hang semmi földi hangra nem hasonlított.
2017. ápr. 21. 21:10
 9/12 A kérdező kommentje:

A húgom 7 éves, elsős...

Olyanokat szokott hallani, hogy valaki a fülébe súgja, hogy oké... Meg a nevét....

Nincsen a hangnak forrása.

Csak ő hallja ezeket.

Meg ugye én, csak én más időben, mást...

2017. ápr. 22. 09:24
 10/12 anonim ***** válasza:

Nos, a húgodra még rá lehet fogni, hogy élénk a fantáziája, de ott vagy még te is, viszont, ha nincs forrása a hangnak valószínűleg pszichés eredetű, mert a fejedben hallod. Nem mondom, hogy hülye vagy, vagy beteg, de tény, hogy a szellemek, démonok, entitások vagy micsodák nem tudják a nevedet nem szólítanak a neveden, másfelől forrása kéne legyen a hangnak. Egy szellemnek nincsenek hangszálai, hogy egy női hangon segítséget kérjen.

2017. ápr. 22. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!