Nagyon félek este a sötétbe elalvás előtt. Mit tegyek?
Nem közlekednek szellemek, hanem a tükör zavarja a nyugodt pihenést.
Én hangulatvilágításnál alszom, nem tudok sötétben.:)
Az emberek hülyeségektől félnek. 10-13 éves koromban talán féltem a sötétben és úgy oldottam meg hogy logikusan közelítettem meg a félelmeimet.
Ezeket a kérdéseket, gondolatfuttatásokat játszd végig magadban:
1, Hallottal a közvetlen környezetedből olyanról akit szellemek, szörnyek kísértenek? (Az internet csodás világát felejtsd el)
2, Lehűléskor, melegedéskor a tárgyak hangot adnak ki
3, Amikor hallasz valamilyen hangot, akármilyen parás, akármennyire rettegsz, kelj fel és menj oda! Csak akkor kapcsolj villanyt amikor teljesen kiérsz a számodra biztonságosnak hitt zónából!
4, A tükröt az ember készítette, készíti! Olvass utána hogyan működik. Mindennek megvan az a tulajdonsága hogy a környezete képét visszaveri, csak valaminek olyan gyatra, hogy nem látod!
5, Az ember pesszimista! Azért takarod le a fejed mert nem akarsz látni. Azt hiszed, hogy a sötétben csak a gonosz húzódhat meg. Miért nem gondolsz bele hogy az aranyos kívánság teljesítő koboldok is ott lehetnek?
A félelmed alaptalan. Át kell lépned és ha a sötéttől már nem félsz (ami ha jól értem pillanatnyilag a legnagyobb félelmed) hatalmas jellemfejlődésben lesz részed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!