Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nagyon félek este a sötétbe...

Nagyon félek este a sötétbe elalvás előtt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ha lefekszek egyből letakarom a fejem,mert fèlek hogy làtni fogok valamit,ès alig vàrom hogy reggel legyen ès vilàgos.Mindig hallok kis zajokat,ès a làbamon mindig èrzek ílyen kis àram szerű csipèseket.Azt hittem eddig hogy az izmaim csinàljàk,de csak este èrzem ezt ha lefekszek.3nagy tükör van a szobàmban azt olvastam hogy le kell őket takarni mert azon közlekednek a szellemek.Mi legyen?
2017. ápr. 9. 21:38
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem közlekednek szellemek, hanem a tükör zavarja a nyugodt pihenést.

Én hangulatvilágításnál alszom, nem tudok sötétben.:)

2017. ápr. 10. 02:28
 12/15 anonim ***** válasza:
Ami filmeket felsoroltak ne nézzd meg őket! Mind horrol film! 25 éves nő vagyok és a mai napig nem tudok sötétben aludni. Ezért éjjeli lámpával alszok! A tükrök szerintem nem igazak, bár éjfél tájt mindig hirtelen levegő váltást érzek a lábamnál (erős hidegséget)de szellemet még nem láttam :)
2017. ápr. 10. 07:59
 13/15 anonim ***** válasza:

Az emberek hülyeségektől félnek. 10-13 éves koromban talán féltem a sötétben és úgy oldottam meg hogy logikusan közelítettem meg a félelmeimet.

Ezeket a kérdéseket, gondolatfuttatásokat játszd végig magadban:

1, Hallottal a közvetlen környezetedből olyanról akit szellemek, szörnyek kísértenek? (Az internet csodás világát felejtsd el)

2, Lehűléskor, melegedéskor a tárgyak hangot adnak ki

3, Amikor hallasz valamilyen hangot, akármilyen parás, akármennyire rettegsz, kelj fel és menj oda! Csak akkor kapcsolj villanyt amikor teljesen kiérsz a számodra biztonságosnak hitt zónából!

4, A tükröt az ember készítette, készíti! Olvass utána hogyan működik. Mindennek megvan az a tulajdonsága hogy a környezete képét visszaveri, csak valaminek olyan gyatra, hogy nem látod!

5, Az ember pesszimista! Azért takarod le a fejed mert nem akarsz látni. Azt hiszed, hogy a sötétben csak a gonosz húzódhat meg. Miért nem gondolsz bele hogy az aranyos kívánság teljesítő koboldok is ott lehetnek?

A félelmed alaptalan. Át kell lépned és ha a sötéttől már nem félsz (ami ha jól értem pillanatnyilag a legnagyobb félelmed) hatalmas jellemfejlődésben lesz részed.

2017. ápr. 10. 10:24
 14/15 A kérdező kommentje:
Az a baj szoktam nèzzni egy olyan sorozatot hogy Szellemjàràs.Elvileg igazàból megtörtènt eseteket mesèlnek el ès mutatjàk is a dolgokat.Tegnap este nem tudtam aludni,ès bele nèzztem a negyedènèl elment az àram. Nagyon megíjedtem mert aztàn vissza is jőtt ès megint elment.Olyan volt mintha kint a biztositèkot le fel kapcsoltàk volna.Rendesen halàl fèlelmem volt.Ez sem tűnt vèletlennek..
2017. ápr. 10. 12:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Én kezdetben rettegtem a hasonló dokumentumfilmektol és a horrorfilmektől, aztán a párommal mindennapossá váltak ezek a műsorok ( 200 filmet biztos, ID extra szellemed műsorok) hogy teljesen immunis lettem rájuk. Nem akarlak megijeszteni nálunk voltak szellemjelenségek és elkellett hagynunk éjszaka a házat ez februárban történt, azóta már minden visszaállt a rendes kerékvágásba. Nem mondom azt, hogy néha nem félek viszont azt tudatosítsd magadban, hogy az elmédnek hatalmas ereje van. Ha a félelemre gondolsz és rettegsz, az még több félelmet vonz be (esetleg entitásokat). Próbáld meg ezt huzamosabb ideig minden este lefekvéskor illetve napközben is ismételgetni magadnak; A sötéttől megnyugszom, nyugodt vagyok, nincs okom félni, az este és a szoba sötétsége a pihenésemet szolgálja. Hidd el 2 héten belül érezni fogod a változást, ha elismetled mindig. :) Ne félj (főleg mivel a szellemektől félsz, a rosszakarokat pedig a félelem taplalja)
2017. ápr. 11. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!