Nagyon félek este a sötétbe elalvás előtt. Mit tegyek?
Esetleg szerezz be konnektorba dugható éjjeli fényt, az egy kicsit megvilágítja a szobát. Itt van pár példa:
Akkor miert nem kapcsolsz valami kis villanyt es takarod le a tukroket?
A kerdesedben a valasz, felesleges volt feltenni
Ismerős az érzés..:D
Valahol olvastam neten, hogy ha képes vagy szembenézni a félelmeiddel, akkor már nincs "hatalmuk" feletted.
Én tettem egy próbát...
12-13 éves lehettem, és detto ez volt a bajom.
Egyszer rászántam magam, hogy kimegyek hajnalban (egyedül) az erdőbe, és legalább 1 órát ott töltök.
A hatalmas félelmem, hogy sötét volt, meg hogy "Istenem mi történhet velem" gyorsan elmúlt...
Sőt, olyan szinten túl léptem a félelmen, hogy meg kedveltem a "sötétet".
Engem (komolyan) a sötét már megnyugtat...:D
Tegyél egy próbát, szerintem menni fog.:)
A tükör elvileg tényleg nem jó,de nem a szellemek miatt. Próbálom spirituálisan értelmezni ezt,ahogyan te is láthatod a dolgokat. Aki nem hisz benne az inkább ne is adjon tanácsot.Az nem használ,ha azt mondjátok,hogy nem is létezik,hülyeségeket gondol.
Szóval,ha ott is vannak,nem bántanak. Sokkal nagyobb a rezgésük ez által erősebbek. Nincs testük,amivel bánthatnának téged. Ráadásul már rég megtették volna,ha akarnák. Igaziból világosban is ott lehetnek,csak akkor látsz,nincs mibe belegondolni dolgokat. Csak mond magadban : Térjetek haza a fénybe,hagyjatok aludni. Ez az univerzum törvénye.
Nem zargatnak,ha te azt nem akarod :)
Aki hülyének gondol,csak tessék. Én legalább segítettem együtt érezve és az ő nézetei alapján segíteni.
Kérdező
Nézd meg a Tükrök című filmet és mindent meg tudsz róluk. Bízz bennem nem fogsz félni, bízz bennem! 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!