Valaki segítene?
Nem vagyok okkultista, de teljesen szkeptikus sem. Egyszerűen csak nem értek hozzá :)
Vannak megérzéseim, általában bekövetkezik, amire gondolok vagy írok (nem rögtön. Hetekkel, néha akár egy-két évvel később is, de nem véletlenszerű események), kimondom mások gondolatait egy-két másodperccel korábban, mint ők akarnák, stb.
Különösek az álmaim, ijesztőek.
Hallucinálok(?). Amikor mesélek arról, hogy miket hallok, látok, érzek, akkor mások azt mondják, csak képzelődöm. Nem iszom, nem füvezem, nem tolok tudatmódosító szereket, nem szedek gyógyszert mentális betegségekre.
Sok furcsa dolgot tapasztalok kisgyerekkorom óta. Régen nem beszéltem róla, mert azt hittem, másokkal is előfordul, manapság pedig már nem merek, mert az emberek nagy része szerint nem normális.
De a lényeg: érdekel, mi zajlik bennem. Szeretném fejleszteni a képességeimet, ha vannak. Van erre mód? Van itt olyan, aki ért hozzá?
Kérem, hogy a kötözködők, trollok, szkeptikusok kerüljenek. Tényleg segítséget szeretnék, meg kétségbeestem az utóbbi időben.
Félsz és nem tudni, hanem hinni akarsz.
Miket szoktál hallanai és látni?
A megérzések és a mások gondolatainak kimondása szerintem mindenkinél megvan.
Az álmokra nem tudok mit mondani, mert a különös dolog sok mindent takarhat.
A "hallucináció" úgyszintén. Erről írhatnál konkrétabban, meg a többi dologról is, mert így elég nehéz válaszolni.
Átlag feletti harmadikszem csakra nyiltság.
Érezd ezeket, nyilj meg felfele, gyakorolj.
Ha kell segítség, írj rám nyugodtan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!