Mi történt velem tegnap?
Figyelt kérdés
Este az ágyban olyan fura érzésem volt. Olyan mintha zuhanék valahonnan. A testsúlyom sem éreztem csak olyan furcsa volt. Lehet h az az egy poháár cola megártott.2010. máj. 11. 20:46
1/19 anonim válasza:
Ilyen már velem is megesett, szerintem fáradt voltam és álomba akartam zuhanni. De lehet, nem is voltam akkor álmos, már nem emlékszem, csak egy ötlet volt. Jobbat nem tudok.
2/19 anonim válasza:
Én tudom! Ilyen velem is elő szokott fordulni. Bizonytalan, szomorú lehetsz, vagy valami rossz történt veled. Csalódás ért ilyenek na puszi
3/19 anonim válasza:
Régebben elalvás előtt nekem mindig volt ilyen. Csak az volt a jó, hogy tudtam, hogy akkor el fogok aludni.
4/19 anonim válasza:
Elalvás elött nekem is szokott ilyen lenni..,és pár perc múlva már alszom is!:)
5/19 anonim válasza:
Ilyen velem is volt, bár furcsa mód az éjszaka közepén, és utána rögtön felébredtem. Nem tudom mitől van de jó érzés :), és visszaaludni sem nehéz utána
6/19 anonim válasza:
"Bizonytalan, szomorú lehetsz, vagy valami rossz történt veled." Nah ez egy nagy blődség!!
7/19 anonim válasza:
Egyedül voltál abban az ágyban?
8/19 anonim válasza:
Figyelj! Elraboltak az UFÓ-k. Ez bármikor megtörténhet. Egyet tudok csak tanácsolni! Szorgalmasan böngészd a horoszkópokat és ott majd megmondják, hogyan tovább?!
(Ha mindezt elhiszed, akkor Te vagy a Föld legnagyobb Balekja!)
9/19 anonim válasza:
hmm. ilyen velem is történt. .. nem akarlak megijeszteni. .. de ilyenkor a lelked kiakar menni a testedből. ha nem félsz, akkor csináldd meg .:) elvileg jó érzés, nemtudom. meg vissza lehet mászni a testbe, mert a test és a lélek egy "fonallal" van össze kötve, igy soha nem szakadnak el egymástól (kivéve halál után ).
10/19 anonim válasza:
Én régebben időnként azt éreztem este lefekvés után mintha körbe körbe forogna az ágyam. Utána mindig hamar elaludtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!