Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért hagyott el a szerencsém?

Astoriaheelfiger kérdése:

Miért hagyott el a szerencsém?

Figyelt kérdés

27 éves férfi vagyok!

2 éve belépett az életembe valaki! egy nagyon aranyos szeretni való lány!Előtte sem volt vmi csodás életem, de aztán jött ő! össze gabalyodtunk... sajnos nem volt munkám, albérletről albérletre jártam! állítása szerint már rég kinézett magának egy társkereső oldalon, de soha nem mert rám írni , mondván úgy sincs nálam esélye! szép vagy nem szép anyagilag patronált és ez miatt nagyon szégyelltem magam! Ami tőlem telhetett mindent megadtam neki! Nem túlzok ha azt mondom 2 év alatt majdnem 20 milliót adott szeretetből! A kapcsolatunk szent pecsétje egy közös lakás lett.

Aztán kezdtünk el távolodni egymástól, ő messze lakott én meg Pesten.

Hivatásos személyről van szó, így a munkája miatt nem sok időt tudtunk együtt lenni!.

Na és akkor most jön a storym! Meglátogattam őt!

az M6 os autópályán vissza fele elkapott váratlanul egy pánik roham ami soha sem volt azelőtt! majd utána egyre többször hasonló ingerek kaptak el! el mentem egy orvoshoz és pánikszindrómát állapított meg nálam! majd jöttek a további szerencsétlenségek, meg halt a kutyám, majd utána fél évre édesanyám, majd hirtelen a bátyám autó balesetben, megloptak majd 1 kiló aranyammal, minden nap több száz ezer forint volt a zsebembe, mindig segítettem mindenkinek akin csak lehetett egy árva háznak 5 millió forintot adtam, hajléktalanoknak főztem, naponta a házam előtt álltak tányérra és villával a kezükben! mindig mindent jó szível tettem! a barátnőm és én gyermeket vártunk 3 hónaposan elvetélt ! sorra ért engem a balszerencse és ez már tart 2 éve! a barátnőm elhagyott a gyermekem meghalt a családommal együtt ...... elegem van :( nem hiszek az átkokban meg ilyesmi!! a közös lakásunkból írok, de ő nincs itt üres a lakás nélküle! jah és most rúgták ki őt a hivatásából!

2017. márc. 24. 23:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ha segítséget akarsz, akkor kerüld messzire a magukat mágusnak, varázslónak, boszorkánynak mondó személyeket.

Keress gyógyítókat. Ne eggyel beszélj hanem legalább hárommal. A gyógyítók nem kérhetnek el nagy pénzeket, különben az erejüket vesztik el. Aki pénzt akar tőled azt hagy ott. Pláne ne is mond, hogy van pénzed.

Gyógyítókat keress, mert ők átadáson keresztül tanulnak és ha akit megkeresel nem tud segíteni akkor a Mestere valószínűleg már igen.

2017. márc. 25. 00:10
 2/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ, teljesen magamra MARADTAM ELVESZÍTETTEM A PÉNZEM A BOLDOGSÁGOM MINDENEM
2017. márc. 25. 01:15
 3/11 anonim ***** válasza:

"magamra MARADTAM ELVESZÍTETTEM A PÉNZEM A BOLDOGSÁGOM MINDENEM"

Kedves kérdező! Most akkor kicsit kifejtem a véleményem. Azt írtad 27 éves férfi vagy. Azért kaptad azt gondolom ezeket a "sors csapásokat" az élettől mert nem helyes, reális szemszögből látod/ láttad a világot most meg sajnos szembesülsz azzal hogy mivel jár az élet. A pénz és emberek elvesztése az élet egy része ami egyszer így is úgy is elvész. A betegségek szintén az élethez hozzátartozó elemei. Ha 27 év alatt sose tapasztaltál ilyet akkor ez a 2 év nem is tűnik soknak. A gyógyítást

magaddal, egyedül kezd. Az önmagadba és az újrakezdésbe vetett hit többet ér mindennél. Bizz abba, hogy lesznek még boldog dolgok az életben. Az meg hogy hajléktalanoknak főztél hát szép dolog de amikor egy szeretted hozzád szolt akkor segítettél neki vagy figyeltél rá? Azzal hogy anyagilag segítesz másokon de amugy nem figyelsz az emberekre az azt mutatja hogy benned a szeretet az adakozásban merülki..pedig szerintem korántsem ez a szeretet.

és kérhetsz segítséget de először a barátaidtól vagy a közvetlen környezetedtől ne gyógyítokra vagy mágusokra.

2017. márc. 25. 10:20
 4/11 anonim ***** válasza:

* ne gyógyítoktól és mágusoktól várj csodát

2017. márc. 25. 10:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Mit dolgozol?
2017. márc. 25. 10:33
 6/11 A kérdező kommentje:
a gyerekkoromat hagyjuk nem 2 éve van ez a balszerencse rajtam csak ebben az időben kezdtem észre venni
2017. márc. 25. 15:36
 7/11 A kérdező kommentje:
fuvarszervező vagyok
2017. márc. 25. 15:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Elvesztetted onmagad. Talald meg ujra.
2017. márc. 25. 21:51
 9/11 anonim ***** válasza:

Te rúgtad kia szerencsédet, nem az hagyott el téged!

Oka: nem vigyázol, ha kitalálsz egy történetet, vigyáznod kell arra, hogy ne legyen benne ellentmondás!

.

Két éve még a nő anyagi patronálására voltál szorulva, aztán hipp-hopp kőgazdag lettél. (azok alapján, amiket itt MESÉLSZ magadról [árvaház, hajléktalanok, egy kiló arany, stb.])

Remélem, te sem hiszed el, amit leírtál, mert ha mégis, akkor nem pánikbeteg vagy, hanem te vagy Napoleon!

2017. márc. 26. 07:06
 10/11 A kérdező kommentje:

irigy vagy ? minden igaz amit le írtam

szerinted úgy nézek ki mint egy csöves?

[link]

[link]

[link]

itt a bizonyíték

2017. márc. 26. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!