Ti voltatok mar ilyen helyzetbe?
olyan furi dolog tortenik velem.
regebben mikor,ossze jottem valakivel ugy soha nem erdekelt annyira. elvoltam nelkuluk mindig mindig felvarol kezeltem a masikat.. ha szakitottunk még orultem is neki nem nagyon hatott meg ugy voltam,vele lesz mas.. elvoltam.
de 1 eve ossze ismerkedtem valakivel aki megszeditett vagy,nem tudom. annyira szeretem h nem latok meg senkit mar. nagyon csunyan banik velem mint egy kutyaval. de en nem tudok ra haragudni azt tesz velem amit akar😣
mindig vissza el a szerelememel. teljesen leszar azt se erdeli ha azt mondom neki szakitok sot meg orul is...😥😥 es ugyanazokat mondom,neki amiket ezelott az exeim mondtak nekem,:(
szoval most ugyan azt kapom vissza amit en tettem az exeimel. ez a karma?? de nagyon rossz en,nem akarok mar igy lenni. megbantam mar mindent. mikorr lesz vege? olyan akarok lenni mint reg h ne fuggjek senkitol. inkabb en torjek ossze 100szivet mint h 1valaki is az enyemet 😖😖
nem akarom mar szeretni. valaki volt mar igy?
20/l
"ez a karma??"
Nem, ez a határozatlanság és a hülyeség.
"mikorr lesz vege?"
Mihelyt szakítasz vele.
"inkabb en torjek ossze 100szivet mint h 1valaki is az enyemet"
Ez elég szemét hozzáállás, fel kéne nőnöd.
"nem akarom mar szeretni"
Nem akarás kérdése. Ha nem jó neked ez a kapcsolat, lépj ki belőle, ne engedd vissza az illetőt és majd elmúlik.
A jövőben próbáld korábban felismerni, ha valaki csak kihasznál és idejekorán hagyd ott.
"megbantam mar mindent"
Nem, az "inkább én törjek össze ..." megjegyzésedből kiderül, hogy messze vagy őszinte megbánástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!