Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ez nallam? Hogy segítsék...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez nallam? Hogy segítsék neki? Velem van a baj? Voltatok mar ilyen helyzetbe?

Figyelt kérdés

Mikor valamin vitazunk a párommal az van

bennem.hogy jo megbeszéljük, de ez a vita megtörtént es ott

marad a múltba majd ebből is baj lesz.

Most volt egy kicsit nagyobb vitank, sírás lett a vege.

Olyan érzésem van hogy (vannak ezek a viták) eddig nem volt

sok..

Majd elhagy vagy ki szeret belol..

Ez mar önbizalom hiany lenne?

Vagy nem.bizom magba.?

Mind a 2 kombinalunk a párommal ha nem beszélünk úgy stb de en ezt pozitívan fogom fel mert haz ez nem lenne akkor ott mar baj van.

Mondtam paromnak ugy erzem mintha egyhult volna nala a szerelem (lehet csak az adott helyzet mondatta es ereztette velem ezt) a valasza: nem tudom 😢

utan meg mondja h nagyon szeret meg minden, ami latszik is es is szeretem nagyon. Mindig ugy van vele hogy nekem.legyen jo. Latom rajta hogy tenyleg azt szeretne es ez nallam is igy van.

Depressziós a párom: ( de ebből nekem az jon le hogy meg se boldog velem vagy nem is tudom..

hetente 2 talizunk a táv miatt

de lassan 6honapja vagyunk együtt, a táv nem akadály nálunk.

2016. jún. 2. 10:30
 1/2 anonim ***** válasza:
beszéljetek
2016. jún. 2. 11:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Beszéltünk, de nem szeretnem ezt elő hozni mert van as baja amiben tamogani szeretném.
2016. jún. 2. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!