Miért lettem szerelmes abba az emberbe, aki egy korábbi előző életembe megölt engem?
Nem értem, miért kell idióta, gyökér válaszokat adni, ezek a válaszok csak titeket minősítenek, ezen elindulva, tényleg szörnyű, hogy az ország, de a világ is ott tart, ahol. Nem vagytok képesek normális válaszokat adni, egyáltalán, mi a francnak válaszoltok egy olyan kérdésre, amit nem is értetek??? Felfoghatatlan ez mindenki számára!
Azért esett ez meg veled, mert azt a negatív tettet, amit elkövetett ellened, csak így tudja kiegyenlíteni!
Ez nem büntetés, ahogy az egyik válaszoló írta, ez karma kiegyenlítés és tök normális!
Az a személy, aki előző életében megbántott, megsértett vagy rosszabb, megölt valakit, akkor a most jelenlegi életükben, ha találkoznak, akkor valahogy kiegyenlítik ezt a számlát. Úgy mint, jó barátok lesznek, párkapcsolat alakul ki közöttük vagy valami kellemes családi kapcsolat alakul ki közöttük. Ez így van rendjén, ez így szokás, ez a normális. Ebben semmi meglepő nincs.
Jóváteszi az ellened elkövetett tettét. :)
Rosszul tudod. Nem hihetetlen. Annyira nem, nincs is összefüggés kettő között.
S én miért ébredtem fel ma reggel mikor tegnap sok vizet ittam? Na látod. Semmi összefüggés.
Mert rendezni valótok van egymással.
De az is lehet hogy te ölted meg őt, csak azt nem olyan kényelmes elhinni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!