Ez mit jelenthet?
Szóval nemrég elég nagyot csalódtam valakiben, aki ennek ellenére még mindig nagyon hiányzik.
Viszont történnek néha fura dolgok, amikbe lehet, hogy csak én képzelek bele túl sokat, de kíváncsi vagyok, mert lehet hogy tényleg jelentenek valamit.
Szóval van ez a bizonyos személy, akiben csalódtam, ő is és én is nagyon szeretünk írni és írunk is verseket.
Szóval ez egyszerűen lehet puszta véletlen, de miután úgy döntöttünk, nem tartjuk tovább a kapcsolatot, rá kb. 1 hétre írtam spontán egy verset róla, arról szólt, hogy egy bizonyos helyen (nem akarom megnevezni ) sétálok egyedül, bakancsban.
Aztán rá úgy 1 hónapra olvasgattam az ő verseit is, és kiszúrtam egyet, amit még 2 éve írt, de ugyanúgy arról szól, hogy ugyanazon a helyen sétál egyedül mint amit én megemlítettem , Ráadásul nagyon sok hasonló dolog volt benne a saját érzelmeimhez és az egész történetünkhőz vele, de ezt a verset akkor írta mikor még a másik létezéséről sem tudtunk. Szóval ez puszta véletlen is lehet, de rá pár napra megjelent a kedvenc zenekarom új klipje, amiben az énekes ugyanazon a helyen sétál bakancsban mint amit mi leírtunk a verseinkben, és ráadásul egyedül és bakancsban, és a dalszövege is nagyon illik a helyzetünkre ezzel a bizonyos valakivel.
Aztán a kedvenc zenekarom új albuma ennek a bizonyos valakinek a szülinapján jelent meg, valamint a kedvenc könyvemből az egyik főszereplőnek is akkor volt a szülinapja.
A legjobb barátnőm kiszemeltjének pedig erre az időpontra pontosan 1 hónapra volt a szülinapja.
Aztán a barátnőmmel nemrég kitaláltunk pár hülyeséget ( jó, hát igazából nem csak párat, de most ezt hagyjuk :D ) hogy ez a bizonyos valaki egy kamionnal elüt egy bizonyos valakit, és sétáltam egyik nap a húgommal, mentünk volna már át a zebrán, mikor épp erről az emberről beszéltünk akiben nagyot csalódtam és pont akkor ment el előttünk egy kamion.
Szóval ezek jelenthetnek valamit, vagy csupán véletlenek? :)
Az ember sokszor hajlamos többet bele képzelni dolgokba, mint ami valójában van.
DE (!) Én nem írom azt, hogy ezek "nem véletlenek" és azt sem, hogy "véletlenek" lennének. Mielőtt félre érted ez csak a véleményem. Azért, mert sosem lehet tudni, hogy egy adott személy életében ( jelen esetben a Te életedben) mi számít annak, és mi nem.
Egy kivülálló sem tudja ezt megmondani neked, csak te tudhatod.
És azt is, hogy mennyi jelentőséget tulajdonitasz egy helyzetnek.
Ha azt mondod, hogy ezek nem lehetnek véletlenek akkor az úgy is van.
Ha azt mondod ezek véletlenek akkor is úgy van. Érted már!?
Ha neked ennyire fontos az a személy, akkor legyél őszinte vedd a bátorságot, és mondd el neki, hogy sokat jelentesz nekem szerintem te lehetsz a lelkitársam stb.. ha beszéltek megfogod tudni azt, hogy Ő miképp érez irántad.
Igen, jelentenek.
Azt, hogy magadon is megtapasztalhatod azt a tudományos tényt, hogy ha valami foglalkoztatja az embert, akkor mindenhol arra utaló jeleket lát, mert az agy arra koncentrál.
Mint a teherbe esni nem tudó, de akaró nők, akik mindenhol terhes nőket látnak.
Nézz utána, ez az emberi agy természetes, igazolt működése!
Igen ezt anno nekem is mondta az oktatom hogy most mindenhol a tanulo autokat fogom làtni,ha terhes vagy mindenhol pocakos kismamàkat babakocsit tolo anyukàkat làtsz,ha egyedül vagy mindenhol turbékoló pàrokba botlasz..
De én hiszek a véletlenekben..sajnos :(
Akit kerülni akartam hogy könnyebb legyen mindig küldte a jeleit még az elöttem parkolo autora is az ő rendszàmàt raktàk hogy napi szinten làssam ha akarom ha nem :( és azt mondta véletlen pedig ezt màr nem kajàlom be.. sose tudok tovàbblépni a multon főleg ha mindig kapom a jeleket -ha keresem ha nem :(
Sőt még zenével is üzen "elmondom majd" de mikor??-pedig nem haragudnék ha elmondja jok voltak a megérzéseim..max egy miatt ha igaz a kamera dolog..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!