Lehet hogy a szelleme volt?
Tehát 2 hete meghalt a cicám. Elmentem a titkos helyemre és gyújtottam egy gyertyát érte. Aztán egyszer csak jött egy szellő és elaludt a gyertya. Az egészben az a legdurvább, hogy zárt hely volt, és kint sem fújt a szél. kb. egy méterre voltam tőle, és a régi dolgokon gondolkodtam, úgyhogy én miattam sem oltódhatott el. Nem lehet, hogy Kormi volt? mármint a szelleme. Esküszöm, hogy nem vagyok dilis.
13/L
Ez tök érdekes! Szerintem lehet, miért ne lehetne?
Biztos visszajött, hogy elköszönjön tőled.
Nekem is meghalt egy macskám pár éve, aztán a temetőben találkoztam egy szinte ugyanolyannal... Nem lehetett ő, de tök furcsa volt.
Egyébkémt részvétem a cicád miatt!
TE MEGIDÉZTÉL EGY SZELLEMET!
és most téged fog kísérteni, gratulálok!
miért gyújtunk halottak napján gyertyát a temetőben? Szerinted?
az állatoknak nincs lelkük, ezt bármely vallás megmondja neked. (az indiait kivéve, de az természeti vallás)
Hogy meri valaki ilyen biztosan kijelenteni,hogy az állatoknak nincs lelkük?Alig vagyunk különbek náluk!Néha még rosszabbak is vagyunk.Minden élőlénynek van szerintem lelke!Ez pont olyan,mintha mi emberek lennénk itt a kiskirályok,de mi sem vagyunk különbek bármelyik állatnál..A cicák meg még talán fejlettebb lelkek,néha mintha mondani akarnának valamit,látszik a szemükben,és nem azt,hogy mijáú.
A cicád valószínű jól van már,ne aggódj,de a cica nem szokott gyertyát elfújni,szerintem valaki szellem ottvolt,és arról akart téged bizonygatni,hogy nehogy szomorú légy,mert van túlvilág.Ezt máshogyan nem tudta bebizonyítani neked,csak úgy,hogy pl elfújja a gyertyát,hogy felhívja rá a figyelmedet,hogy ne szomorkodj!Lehet valaki megsajnált az elhunyt rokonaid közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!