Testelhagyás rendszeres meditáció hatására? (lennt)
Igen látod magad kívülről. Általában az emberek, amint magukat látják pl. az ágyon feküdni, azonnal pánikba esnek és az "aranyfonál", ami az asztrál testet összeköti a fizikaival (van, aki ezüstfonálnak nevezi, ez a köldökből indul), rögtön visszahúzza őket, mint egy nagyon gyors csörlő. Általában izzadva, hevesen kapkodva a levegőt, néha sírva ugranak fel hirtelen az emberek ebben a pillanatban az ágyból, de ezt sokan csak álomnak vélik.
Amúgy én voltam a csi-s válaszoló. Szerintem ez igenis valós magyarázat rá, mert a meditációval rengeteg csi-t gyűjtesz magadba, az alsó tanteinbe. Az ősi kínai csi-kung mesterek képesek voltak teleportálni füstként - Mostmár értem, hogy hogyan értették. Ők is képesek voltak kiszállni az asztrál-testükkel a fizikaiból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!