Meditáció? Ki, mikor, hogyan?
Egy projecthez szeretnék adatot gyűjteni, az emberek meditációs szokásairól, mindenkinek köszönöm szépen előre is a segítségét!
Kor?
Nem?
Végzettség?
Otthon? (garzon, lakás, ház, villa, stb)
Kereset?
Körülmények? (csendben, sötétben, zenével, kristályokkal ,kövekkel, társaságban, természetben, stb)
Időtartam?
Ki a túró kérdez rá? -> én
Minek? -> fontos szempont
Ha ennyire nem hagy nyugodni elmondom, nehogy hajnali 3kor felébredve is ezen gyötrődj még :)
Egy infografikát kell készítenem, arról amit a 7-es válaszoló már leírt. (ez a project egyik kis része, felmérés) Annyit még hozzátennék, hogy direkt nem forintra pontosan kértem a keresetet, nem is az lenne a fontos, csak hogy minibálbér, átlag kereset, nincs kereset stb. Bár még mindig nem értem, hogy név nélkül miért olyan fájdalmas válaszolni. Láthatóan ezt rajtad kívül az összes válaszoló meg tudta tenni. Biztos volt olyan is, aki hasonlóan kiakadt, mint te, de ő kilépett a kérdésből és nem érezte szükségesnek, hogy oktalan felháborodásának hangot adjon. Többször.
Továbbá reagálva a második otromba megnyilvánulásodra, ha valaki nem ért valamihez, akkor már nem is kérdezhet? Vagy te arról teszel fel kérdést amivel kapcsolatban tökéletesen tisztában vagy?
Nem értem miért kell rögtön támadni és nekiállni okoskodni, valamint kijelenteni, hogy fogalmam sincs a témáról. Elárulom: van.
Szégyelld magad!
Abban egyetértek a kérdezővel, hogy minden kutatásnak a része a kor, nem, végzettség, családi állapot, kereset, stb.
Engem nem zavar, hogy megkérdezte.
27
Férfi
KözépIskola
Ház
min. bér
Metrón, nagy zajban ahol nem kivehető a beszéd, otthon csendben légzésesre összpontosítva, vagy zenével. Ritkán mantrázva.
10-20-30 perc, ritkán 1 óra.
Nem szégyellem magam, de tanultam az esetből :)
A válaszokat végignézve sem értem, hogy mit tudtál meg az egészből :)
Kor? - változó
Nem? - változó
Végzettség? - változó
Otthon? - változó
Kereset? - változó
Körülmények? - csendben, vagy monoton hang mellett
Időtartam? - változó
Természetesen megadom a lehetőséget, tegyük fel, hogy van értelme. De mit tudtál meg ebből? :)
#15-ös, de azért azt te is beismered, hogy ez egy troll válasz volt a sok "változóval". :)
Legjobb, amikor a rendszeresen meditáló emberek idegesek és frusztráltak lesznek, majd megmagyarázzák spirós ezós szöveggel, hogy miért is a másik a fatraktor, miközben ő bennük van a gubanc. Szerintem meditáljatok rá, hogy miért billentett ki titeket a kérdés a lelki békétekből. De tényleg. Mert ha valami zavart okoz, feszültséget, akkor az benned nincs rendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!