Meditáció? Ki, mikor, hogyan?
Egy projecthez szeretnék adatot gyűjteni, az emberek meditációs szokásairól, mindenkinek köszönöm szépen előre is a segítségét!
Kor?
Nem?
Végzettség?
Otthon? (garzon, lakás, ház, villa, stb)
Kereset?
Körülmények? (csendben, sötétben, zenével, kristályokkal ,kövekkel, társaságban, természetben, stb)
Időtartam?
Kereset.. az..
Hát bocsánat, de.. még a véleményemet is megtartom inkább magamnak :)
Névtelenül nagyon nagy áldozat megmondani tényleg :D más topikban konkrétan rákérdeznek. Inkább ne írtál volna, megspórolhattál volna magadnak ennyit.
A többieknek köszönöm a segítséget. :)
30
Férfi
Középiskola
Lakás
Van keresetem.
Manapság nem meditálok.
Manapság nem meditálok.
Régen csináltam csakratisztító gyakorlatokat, illetve mantráztam mantrákat, miközben mandalát vagy yantrát néztem, esetleg valamely istenség képét Hindu illetve Tibeti kultúrából, de manapság nem csinálom. Igazából nem tudom miért, időm lenne rá.
De az, hogy elképzelem a lelki békét, megteremtem a jövőt, megoldom anyámmal a kapcsolatot, mint meditáció, az nekem csak időhúzás.
43
férfi
középfokú
családi ház
változó
csendben (régebben binaurális ütemre)
2X1 óra (reggel-este)
Nem vagyok jógi ;)
Ki a túró kérdez rá az ember keresetére egy meditációs kérdőívben? :) És minek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!