Mi lehet a 6-os számnak a jelentése? Bővebben lent
Figyelt kérdés
1éve kezdődött, hogy egyre több 6-os számot láttam:először csak egyet, aztán már 5db 6-ost egymás mellett, akkor történt egy rossz dolog is. Volt egy kis szünet, az idén is láttam már, de eddig még csak 3db-ot egymás mellett. (véletlenül történik, ha valahova odapillantok például:neten, autón, vagy bárhol ahol számok vannak)2010. máj. 8. 00:23
11/14 anonim válasza:
Szerintem valami rossz ittragadt lélek (szellem) lehet az. :S
12/14 A kérdező kommentje:
Tavaly végül is 2dolog történt,ami említésreméltó volt.Megismertem valakit,aki teljesen az ezotériába volt bolondulva,e szerint élte minden percét,minden felkeléskor tisztító rituálékat csinált,meg gyertyákat égetett,ő volt ebben a lakásban.Nem volt teljesen normális szerintem,örülök is hogy megszakadt a kapcsolatunk,elég csúfosan ért véget.A kapcsolat előtt kezdtem el látni a számokat,és ahogy közeledett a kapcsolat vége,úgy láttam egyre több hatost.A másik hogy megismertem egy jósnőt,akivel szerelmi kötést csináltattam(tudom hogy hülyeség,azóta már nem hiszek benne),akkor nekem kellett gyertyát égetnem itthon 3napig,végül nem történt semmi,nem volt értelme az egésznek.Ő is volt ebben a lakásban.Lehet hogy ez a 2ember megbolygatott valamit körülöttem.
2010. máj. 9. 08:56
13/14 anonim válasza:
Én is ugyaníg vagyok a 7-es számmal,minden ami velem történik a 7-eshez küthető,de csak jó dolgok,szerencseszámomnak tekintem...
14/14 anonim válasza:
igen valószinüleg ez történt vagy elköltözöl vagy szembenézle a dolgogkkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!