Ákos (Kovács Ákos, zeneszerző költő) szövegeiben ti is észrevesztek egyértelmű 2értelmű utalásokat?
Sziasztok!
Ákos számaiban én is észrevettem a transzcendens tartalmat.
Ákos hívő ember. Hisz Istenben, és ezt meg is énekli. Egy rettentően intelligens és bölcs ember. A hello-t mindenki szerelmes számnak tartja, de szerintem egy Istenhez visszatérő emberről szól. Itt egy Ákossal készült interjú, annak akinek kétségei lennének vallásosságával kapcsolatban.
Nahát most nagyon meglepődtem. Én azt hittem mindenkinek egyértelmű hogy kétértelmű, de ezek szerint tévedtem. Nagyon empatikus ember vagyok, de nehéz elképzelni hogy vki ne vegye észre azt amiről Ákos énekel. Vagy csak féltek, attól az érzéstől amiről énekel? :))))))))
Hát ja, az először tényleg para :), meg másodszor is :) de aztán kialakul :).
Szóval no para csak adjátok át magatokat a zenének és a szövegnek.
most, hogy mondjátok, majd megfigyelem a szövegeit.
eddig azért nem tettem, mert a zenéjétől rossz érzésem van, a pasinak pedig őrült a tekintete. szem olyan sátáni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!