Ákos (Kovács Ákos, zeneszerző költő) szövegeiben ti is észrevesztek egyértelmű 2értelmű utalásokat?
Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 19:01
11/51 anonim válasza:
"látom, mert vak vagyok"
hát aki a vivás selejtzenén nevelkedett, annak elhiszem, hogy nehéz olyan költészeti motívumokat felismerni mint az ellentét...
12/51 anonim válasza:
Nem "latom, mert vak vagyok", hanem "latom, HOGY vak vagyok" (bar igazabol egyiknek sincs sok ertelme, es nem azert, mert selejtzenen nevelkedtem:))
13/51 A kérdező kommentje:
és az utolsó hangos dal? a végítéletről énekel.
2010. máj. 7. 19:40
14/51 anonim válasza:
Nekem süt Ákos dalaiból a vallási tartalom. Ez nekem nem baj, szeretem hallgatni.
15/51 anonim válasza:
"de annyira jól megénekli, hogy kénytelen vagyok hinni neki."
Innentől már csak egy lépés, hogy megalapítsd az Ákos-hívők egyházát. Így van, ő nem csak egy magától elszállt, öntelt alak, hanem egy földönkívüli is, aki véletlenül itt ragadt a földön, és fél, hogy végleg ittmarad...
16/51 anonim válasza:
ha már itt tartunk,ez nekünk szól,kérlek hallgassátok végig..ezek az "emberek" nem csak zenélnek,hanem szívünkbe üzennek valakitől,a zenén keresztül..
17/51 anonim válasza:
Én nagyon szeretem :) De hogy érted, hogy egyértelmű kétértelmű? :$
18/51 anonim válasza:
Jah, bocsi, már látom :) Hm, hát igen, olyat már én is észrevettem..
20/51 anonim válasza:
Legfeljebb egyszerű bibliai témákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!