Szellem jár nálunk (Bővebben lent)?
#5 az enyémnél biztosan nem nagyobb !
A' szűrkék engem vinnének meg is lepődnének ,hogy nem láttak még ilyet . Nem visznek el szerintem nem tudnának hipnotizálni ,viszont ,ha úgy bebasznék azt hinnék megy nekik . Mikór hoznák azt amelyik rámmászna ,akkór viszont pillanat alatt kijózanodnék és megőlném őket .
Ha nem hiszel benne, akkor mi is a kérdés?
Érezd át, milyen remek, amikor nem hisznek az embernek.
Valószínűleg szellem lesz.Mióta laktok a házban?Fel volt szentelve a ház már legalább egyszer?
Normál esetben a szellemek nem képesek tárgyakat mozgatni.Érezni érezheted picit a jelenlétűket,de azt csak azért,mert érzékeny vagy rá.Az viszont ha már tárgyakat tudnak mozgatni arra vall,hogy rossz szándékú,"bosszúálló" szellem.Ha tovább itt marad a Földön a mi síkunkon akkor ilyen lelkekből lesznel a kopogó szellemek.Ezek többnyire ártószándékúak.Olyan nagy energiájuk van,hogy képesek tárgyakat mozgatni,ajtótkinyitni-becsapni stb.
Minden ami történik attól függ milyen az energiája.
Szóval én amondó lennék,hogy hívjatok egy papot aki felszenteli a házat,vagy ti is meg tudjátok csinálni.Szentelt vizet a ház négy sarkára locsolni,és mindegyiknél egy imát elmondani.
Mellesleg nem csak úgy kerülhet a házba egy szellem,hogy ott meghal valaki is ott ragad.Te magad is hazavihet.Nem látjuk őket,de az utcán is bárhol lehetnek,és néha előfordul,hogy csatlakozik hozzád az egyik,mert olyan jó az energiád.A házban pedig a te energiád mindenhol ott van,így ott marad.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!