Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek melyik összeesküvé...

Szerintetek melyik összeesküvés-elmélet hívői a legagresszívabbak?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy melyik összeesküvés-elmélet hívői azok, akik a lehető legdurvábban és legsértőbben védik a saját igazukat, annak ellenére, ha nem is mindig igaz.
2017. jan. 31. 18:09
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
A keresztények, de mivel az ő vallásuk nem összeesküvés-elmélet, így az UFO-megszállottakat mondanám
2017. jan. 31. 18:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Nos, a probléma eleve az, hogy az UFO-kat sokan (az emberiség 90%-a) keveri a valódi ÉLŐ földönkívüliekkel (az UFO-azonosítatlan repülő tárgy csak az amivel utaznak), amik szerintem is léteznek, csak természetesen nem ebben a reptoid meg alacsony szürkék formában amit a filmekben láthatunk. Azzal szinte az összes tudós egyetért, hogy nem vagyunk egyedül ebben a hatalmas világegyetemben, de amit a hardcore UFO hívők állítanak az szerintem is enyhe!? túlzás.
2017. jan. 31. 19:57
 3/7 anonim ***** válasza:
31%
A zsidózók. Más konteó védelmében még nem követtek el népirtást.
2017. jan. 31. 22:03
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

Az összeesküvès hívők a legagresszívabbak. A reakcióik egy beteges elmèletben gyökerezik amit a világra vetítenek. Lènyegtelen, hogy ezek az elmèletek igazak, vagy sem. Az is mindegy, hogy milyen nagyobb hatalmat okolnak, Istent, ördögöt, a rendszert, a pènzt..

Egy problèmája van az embernek ès az önmaga.

2017. jan. 31. 22:19
 5/7 A kérdező kommentje:

Nos, akkor leírnám én mit tapasztaltam...

Először is, az egy tévhit hogy csak alul iskolázott/buta emberek hisznek ilyen elméletekben, ugyanis néhány YouTube videók alatti kommenteket nézegetve volt pár ember aki hitt ilyen elméletekben, de egyáltalán nem volt hülye vagy agresszív, sőt, állítása szerint még egyetemet is végzett, és meg kellett hagyjam, észérvei voltak a konteók mellett, nem tipikus "illuminati által megvakított birka vagy, ÉBREDJ FEL" kifogással előérkező konteós emberke, hanem szépen, akár 60 sorral megmagyarázta hogy miért hisz egyes konteókba. Szerintem is akármelyik konteó hívője lehet agresszív, de leginkább az "eldöntöttem, konteós leszek" típusú emberekre jellemző. Az ilyenek egyetlen érvelése mint amit írtam pár sorral előbb, de van amelyik még durvább és egyenesen agyhalottnak nevezi a kételkedőket, sokan erőszakkal jönnek. Nos, fel tenném a kérdést: ha hinné(n)k ezekben az elméletekben, mivel lenne jobb? Ha létez(né)nek sem tudnánk mit kezdeni ellenük. De példának nézzük az illuminatit: az egész háttérhatalom elmélet már szimplán ott bukik hogy ennyien feltételezik (sokan megvannak győződve,"tudják" hogy léteznek), de ez már eleve ellent mond annak hogy TITKOS társaság lenne (és természetesen, akármelyik jött ment embereke szabadon posztolhat bármit a világ legnagyobb/leggonoszabb/legsátánistább társaságáról akiknek nagyobb hatalmuk van mint az összes többi embernek együtt, nyilván). Egy 3. típusa a konteósoknak azok, akik vallási fanatikusok és szerintük minden mögött a sátán áll. Ezek az emberek is agresszívak szoktak lenni, viszont ők csak egy bizonyos pont után, pl. ha az egész érvelés már istenkáromlásba bonyolódik.

-Egy illuminati által megvakított birka

2017. febr. 1. 17:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Az isten hívők a vallásuk elterjedèse óta segítő szándèk mögè bújtatott agresszivitást gyakorolnak. Minek kell győzködni azokat akik leszarják az elmèletüket? Mert segíteni akarnak. Mi törtènik ha valaki nem kèri ezt a segítsèget, az ellensègnek van titulálva. Ez nem csak a vallásokra igaz. Lásd normális fogalom. Ami szintèn egy elmèlet.
2017. febr. 1. 18:31
 7/7 anonim ***** válasza:
A vallási fanatikusok, akikkel én eddig találkoztam, már akkor átmentek agresszívba amikor megtudták, hogy nem vagyok keresztény, noha semmi rosszat nem mondtam a vallásukról vagy az istenükről
2017. febr. 1. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!