Én nagyon örülök ennek az ezotéria fórumnak, más is így van ezzel? (:
"Akik meg vannak olyan b*nkók, hogy humorként fogják fel, azok meg takarodjanak a fr*ncba ^_^"
Ezt nevezem mérsékelt és kultúrált véleménykinyilvánításnak. Az ilyenek találták ki ezt a kategóriát.
Szerintem ez egy külön kategória a humornak...
Jóslás - hülyeség senki se tud jósolni
Álomfejtés - minek az álmok azok álmok nem vagytok Józsefek
Ufo észlelések-Márpedig idegenek nem léteznek már ha egy B2-esre gondoltok akkor lehet ufo mert:Undefined flying obiect vagyis Ismeretlen repülő tárgy.
Karma - nagy hülyeség attól hogy azt mondták hogy jó karmánk van attól nem lesz jobb semmi.
Mágia - nem létezik mágia
Természet feletti lények - lehet még léteznek de nem hiszem.
Feng-shui - ez az egyetlen aminek értelme van szép rendezett lakás tényleg nyugtató...
12:49 Ez a te véleményed, de úgy látszik te is ilyen gyökér vagy, hogy kijelented, hogy nem létezik, meg hülyeség, és leszarod, hogy van aki ebben hisz.
Egy tahó ökör vagy.
"12:49 Ez a te véleményed, de úgy látszik te is ilyen gyökér vagy, hogy kijelented, hogy nem létezik, meg hülyeség, és leszarod, hogy van aki ebben hisz.
Egy tahó ökör vagy."
Már megbocsáss de én nem mondtam hogy ne higgyenek benne viszont én szabályzatot is szoktam olvasni
"A gyűlöletkeltésért, mások sértegetésért, provokálásért"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!